Menkių kepenėlių užtepas
Menkių kepenėlių užtepas
Autorius: Gabija
Jums reikės
200 g
menkių kepenėlių
 
3-4
kiaušinių
 
pagal skonį
kietojo sūrio
 
saujos
krapų
 
1-2 skiltelių
česnako
 
pagal skonį
majonezo
 
skrebučiams
batono (forminio ar prancūziško)
 

Paruošimas

Kiaušinius kietai išvirkite, smulkiai sutarkuokite arba supjaustykite. Sūrį taip pat smulkiai sutarkuokite. Nuo kepenėlių nuvarvinkite aliejų ir jas sutrinkite šakute. Krapus smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite, dėkite truputį majonezo.

Batoną paskrudinkite, riekeles ištrinkite česnaku, dėkite salotų ir tiekite.

Lengvai paruošiamas užkandis!
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas