Blynų suktinukai su lašiša
Blynų suktinukai su lašiša
Autorius: Agnė
Jums reikės
170 g
miltų
 
350 ml
pieno
 
2
kiaušinių
 
2 šaukštų
lydyto sviesto
 
žiupsnelio
druskos
 
1 indelio
kreminio sūrio „Philadelphia“
 
100 g
sūdytos ar rūkytos lašišos
 

Paruošimas

Lydytą ir pravėsusį sviestą, pieną, kiaušinius, miltus, truputį druskos išplakite iki vienalytės tešlos. Padėkite į šaldytuvą ir leiskite 30 min. pabrinkti.

Iš tešlos iškepkite lietinius. Palikite juos visiškai atvėsti.

Kiekvieną lietinį aptepkite sūreliu, dėkite plonai pjaustytos lašišos, susukite, suktinukus sudėkite į lėkštę, labai arti vieną prie kito, paspauskite, apsukite maistine plėvele ir pernakt palaikykite šaldytuve.

Suktinukus supjaustykite porcijomis, persmerkite dantų krapštuku ir tiekite.

Galima patiekti su jogurtiniu padažu mirkymui - į natūralų jogurtą be jokių priedų įmaišykite smulkinto ar perspausto česnako, labai smulkiai sukapotų žalumynų (tinka krapai, petražolės, bazilikai, kalendra ir pan.), pagardinkite druska, pipirais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)