Pievagrybių sriuba su grietinėle
Pievagrybių sriuba su grietinėle
Autorius: Lina
Jums reikės
200 g
pievagrybių
 
2
bulvių
 
1
morkos
 
1
svogūno
 
100 g
lydyto sūrelio
 
100 ml
grietinėlės
 
kepimui
aliejaus
 
pagal skonį
druskos, pipirų, krapų
 

Paruošimas

Bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, užpilkite vandeniu (galima sultiniu), užvirinkite ir virkite dar 5-7 minutes.

Kol bulvės verda, pievagrybius truputį pavalykite, supjautykite, taip pat supjaustykite svogūną, morką sutarkuokite. Viską apkepinkite aliejuje iki kol suminkštės. Apkepintas daržoves ir grybus sudėkite į puodą su jau apvirusiomis bulvėmis, permaišykite ir virkite dar 7-10 min.

Į sriubą sudėkite lydytą sūrelį, supilkite grietinėlę, užvirinkite ir nuimkite nuo ugnies, pagardinkite druska, pipirais, smulkintais krapais, uždenkite ir leiskite pastovėti 10 min.

Lengvai paruošiama, tačiau labai skani sriuba!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija