Kepti pievagrybiai su žolelėmis
Kepti pievagrybiai su žolelėmis
Autorius: Aistė
Jums reikės
800 g
pievagrybių
 
50 g
sviesto
 
3 skiltelių
česnako
 
1 šaukštelio
Provanso žolelių mišinio
 
40 ml
balzamiko acto
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Pievagrybius truputį pavalykite. Supjaustykite į 2 ar 4 dalis. Jeigu grybukai labai smulkūs, tai pjaustyti visai nereikia.

Keptuvėje išlydykite sviestą, iškart išjunkite ir į karštą sviestą dėkite smulkiai pjaustyto ar perspausto česnako, Provanso žolelių mišinio, druskos, pipirų, pilkite balzamiko acto. Supilkite ant pievagrybių, atsargiai permaišykite ir palikite pasimarinuoti 15-20 min.

Pasimarinavusius grybus sudėkite į kepimo indą ir kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Kepimo metu kelis kartus grybus atsargiai permaišykite.

Labai kvapnus garnyras arba puikus užkandis grybų mėgėjams.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
EMA