Naminė „Nutella“
Naminė „Nutella“
Autorius: Aistė
Jums reikės
2
kiaušinių
 
3 stiklinių
cukraus
 
2-3 šaukštų
kakavos
 
4 šaukštų
miltų
 
1 stiklinės
lazdyno riešutų
 
1 šaukšto
sviesto
 
2 stiklinių
pieno
 
žiupsnelio
vanilinio cukraus
 

Paruošimas

Riešutus paskrudinkite keptuvėje be riebalų, atvėsinkite ir sutrinkite maisto smulkintuvu. Juos galite šiek tiek pamirkyti, kad tą padaryti būtų lengviau.

Kiaušinius labai gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, kakavą, trintus riešutus, minkštą sviestą, vanilinį cukrų (galima įlašinti vanilės ekstrakto) ir viską gerai išmaišykite. Supilkite pieną ir dar kartą gerai išmaišykite.

Visą masę maišant virkite ant silpnos ugnies iki kol sutirštės. „Nutella“ kremą supilkite į indelius ar stiklainiukus, uždarykite, palaukite, kol truoutį atvės ir laikykite šaldytuve.

Tikras gardumėlis pusryčiams!
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (164)
Eidvilė