Arbata su apelsinais ir prieskoniais
Arbata su apelsinais ir prieskoniais
Autorius: Aistė
Jums reikės
1 šaukštelio
arbatžolių (juodos arbatos)
 
0.5
apelsino
 
1 žiupsnelio
imbiero miltelių
 
1 žiupsnelio
cinamono
 
keleto
gvazdikėlių
 
keleto
anyžiaus žvaigždučių
 
pagal skonį
medaus
 

Paruošimas

Užplikykite stiprią juodą arbatą. Palaukite, kol pritrauks ir šiek tiek atvės, tuomet supilkite pusės apelsino sultis, sudėkite imbiero ir cinamono miltelius, porą gvazdikėlių. Uždenkite ir palikite dar 5 min.

Paruoštą arbatą galima perkošti. Arbatą galima pagardinti trupučiu medaus, galima įdėti anyžiaus žvaigždelę.

Kvapni, labai skani ir šaltajam sezonui idealiai tinkanti arbata.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
miglyte