Paprasti varškės sausainiai
Paprasti varškės sausainiai
Autorius: Aistė
Jums reikės
400 g
varškės
 
250 g
sviesto
 
480 g
miltų
 
1 šaukštelio
kepimo miltelių
 
1 žiupsnelio
druskos
 
keletos šaukštų
cukraus
 

Paruošimas

Varškę ištrinkite su kambario temperatūros sviestu, suberkite miltus, kepimo miltelius, žiupsnį druskos. Suminkykite tešlą ir ją valandą pakaikykite šaldytuve.

Tešlą kuo ploniau iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus.

Abi apskritimo puses spustelėkite į cukrų ir dukart perlenkite, šiek tiek suspauskite.

Sausainius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 180C orkaitėje 25-30 min.

Cukrų galima sumaišyti su cinamonu, prieš sulenkiant apskritimus galima patepti trupučiu obuolienės ar kitos mėgiamos uogienės, užberti smulkinto šokolado.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Mantas