Su mėsa troškinti kopūstai
Su mėsa troškinti kopūstai
Autorius: Aistė
Jums reikės
200 g
raugintų kopūstų
 
200 g
šviežių kopūstų
 
150-200 g
kiaulienos
 
2
rūkytų dešrelių
 
1
svogūno
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
kepimui
aliejaus
 

Paruošimas

Šviežius kopūstus smulkiai supjaustykite, suberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į iki 180C įkaitintą orkaitę apie 10 min.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kubeliais pjaustytą kiaulieną, tuomet sudėkite pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, gabaliukais supjaustytas dešreles, orkaitėje pakepintus kopūstus, raugintus kopūstus. Jeigu yra truputį skysčio nuo raugintų kopūstų, tai supilkite jį, o jeigu kopūstai sausoki, tai įpilkite šlakelį vandens. Uždenkite ir troškinkite 5-10 min. Pagardinkite druska, pipirais.

Troškinį sudėkite į molinį arba špižinį indelį.

Indelį pastatykite į iki 180C įkaitintą orkaitę ir troškinkite apie 1-1,5 val.

Troškinį patiekite su duona arba su virtomis bulvėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Kamile