Varškės piršteliai
Varškės piršteliai
Autorius: Aistė
Jums reikės
400 g
varškės
 
2
kiaušinių
 
0.5 stiklinės
cukraus
 
200-300 g
miltų
 
kelių lašų
vanilės esencijos
 
apibarstymui
cukraus pudros
 
virimui
aliejaus
 

Paruošimas

Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, įlašinkite vanilės esencijos, dėkite miltų ir gerai išmaišykite. Tešla neturėtų būti labai tvirta, ji gali truputį lipti prie rankų.

Ant miltais pabarstyto stalo suformuokite ilgą „dešrą“, ją supjaustykite maždaug piršto ilgumo lazdelėmis.

Pasiruoštus varškės pirštelius virkite įkaitintuose riebaluose iki kol dailiai pagels, sudėkite ant popierinių rankšluostukų, kad susigertų riebalų perteklius. Tuomet apiberkite cukraus pudra.

Paprastai paruošiamas ir tikrai skanus gardumynas.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Rokas