Omleto ir vištienos faršo vyniotinis
Omleto ir vištienos faršo vyniotinis
Autorius: Aistė
Jums reikės
3
kiaušinių
 
100 g
sūrio
 
100 g
majonezo
 
1 šaukšto
manų kruopų
 
300 g
vištienos faršo
 
2
svogūnų
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 
3 šaukštai
aliejaus
 

Paruošimas

Kiaušinius, majonezą, tarkuotą sūrį ir manų kruopas permaišykite iki vienalytės masės ir palikite pabrinkti.

Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais ir apkepinkite aliejuje iki kol vos pagels. Atvėsinkite. Kepintus svogūnus įmaišykite į faršą, pagardinkite druska ir pipirais, savo nuožiūra galite pridėti ir kitokių prieskonių - tiktų karis, rūkytos paprikos milteliai. Taip pat galima įmaišyti smulkintų krapų.

Skardelę išklokite kepimo popieriumi, ištepkite aliejumi ir supilkite pabrinkusį omleto plakinį. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje kol dailiai pagels.

Palaukite kol omletas šiek tiek atvės. Jį atsargiai iškelkite iš skardelės, ant jo tolygiai paskirstykite faršą, susukite vyniotinį ir jį įsukite į
foliją.

Į foliją įsuktą vyniotinį grąžinkite į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 min. Leiskite vyniotiniui šiek tiek ataušti ir tik tuomet nuimkite foliją (nuimti iškart nereikėtų, būtina palaukti, kol sultys iš faršo susigers į omletą).

Vyniotinį supjaustykite ir tiekite.

Šis vyniotinis skanus tiek šiltas, tiek šaltas.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
miglyte