Makaronai su krevetėmis česnakiniame grietinėlės padaže
Makaronai su krevetėmis česnakiniame grietinėlės padaže
Autorius: Aistė
Jums reikės
250 g
makaronų
 
200 g
krevečių
 
150 ml
grietinėlės
 
20 g
sviesto
 
50 g
svogūno
 
2 skiltelės
česnako
 
žiupsnis
kapotų petražolių
 
pagal skonį
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakelio, nepervirkite, o iššvirusius perliekite šaltu vandeniu, kad nesuliptų.

Česnaką ir svogūną smulkiai supjaustykite ir porą minučių kepinkite išlydytame svieste. Tuomet sudėkite lukštentas krevetes (jas atšildykite, jeigu naudojate šaldytas) ir dar porą minučių kepinkite. Gardinkite druska ir pipirais. Užpilkite grietinėle ir troškinkite iki kol užvirs. Galiausiai suberkite smulkintas petražoles.

Į gautą padažą įmaišykite makaronus ir tiekite. Tiekiant galima apiberti sūriu.

Krevetes galite pakeisti lašišos gabaliukais arba midijomis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Lina
2018-09-03 20:41:43
Labai lengva ir skanu :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rokas