Ryžių blyneliai
Ryžių blyneliai
Autorius: Aistė
Jums reikės
300 g
tirštos, piene virtos ryžių košės
 
4 šaukštai (+ papildomai apvoliojimui)
miltų
 
2
kiaušiniai
 
pagal skonį
cukraus
 
žiupsnelis
druskos
 

Paruošimas

Inde gerai sumaišykite šaltą ar vos šiltą košę, miltus, kiaušinius. Pagal skonį pridėkite druskos, cukraus.

Ant lėkštės užberkite šiek tiek miltų. Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius blynelius, juos pavoliokite miltuose.

Blynelius kepkite aliejuje iki kol dailiai apskrus.

Patiekite su medumi, džemu, uogiene ar trintomis uogomis.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Mėja