Blynai su obuoliais
Blynai su obuoliais
Autorius: Aistė
Jums reikės
3/4 stiklinės
miltų
 
200 g
varškės
 
1 stiklinė
pieno
 
1
kiaušinis
 
2 šaukštai
cukraus
 
žiupsnelis
druskos
 
1 šaukštelis
kepimo miltelių
 
2
obuoliai
 

Paruošimas

Cukrų, kiaušinį ir varškę gerai ištrinkite. Pilkite maždaug 3/4 stiklinės pieno. Galiausiai įsijokite miltus, kepimo miltelius ir berkite žiupsnį druskos. Gerai išplakite. Tešla turi būti riebios grietinės tirštumo. Jeigu varškė labai sausa ir tešla gaunasi pernelyg standi, kieta, tai supilkite likusį pieną ir perplakite.

Obuolius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais arba sutarkuokite.

Blynus kepkite gerai įkaitintoje, sviestu ar aliejumi vos vos pateptoje keptuvėje.

Blynus tiekite su grietine, jogurtu ar mėgiama uogiene.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Ignas