Soti makaronų ir maltos mėsos sriuba
Soti makaronų ir maltos mėsos sriuba
Autorius: Aistė
Jums reikės
300 g
jautienos faršo
 
1
svogūnas
 
2 - 3 skiltelės
česnako
 
2
morkos
 
400 g
konservuotų pomidorų
 
750 ml
sultinio
 
150 g
nevirtų makaronų
 
šiek tiek
druskos, pipirų, čili, lauro lapelis
 

Paruošimas

Faršą apkepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, gardinkite druska, pipirais. Berkite smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, tarkuotas morkas ir patroškinkite 5-10 min. Viską perkelkite į puodą, suverskite pasmulkintus konservuotus pomidorus su visu skysčiu, pilkite sultinį. Dėkite lauro lapelį, mėgstantys aštriau gali berti čili pipiro ar kitų mėgiamų prieskonių.

Užvirkite sriubą, sumažinkite ugnį ir virkite 30 min.

Į sriubą berkite makaronus ir virkite iki tol, kol bus minkšti.

Jeigu norite, tai tiekiant išpilstykite sriubą į dubenėlius, uždėkite po mažą gabaliuką mocarelos sūrio ir 10 min. palaikykite iki 250C įkaitintoje orkaitėje iki kol sūris išsilydys. Patiekiant užberkite baziliko.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
miglyte