Komentarai
 

Šakočio pusbrolis


 

nezinukas
2011-12-01 17:40:47
kepsiu labai turetų būti skanu.
mociute
2011-11-30 19:16:24
Bandysiu, manau pavykti turetu
lina
2011-11-30 11:19:22
bus isbandyta,nes jau norisi dabar
Geira
2011-11-26 20:12:54
pritariu kelmui - grietinė ir yra rūgšti visada, nes saldi vadinasi - grietinėlė, ir derinys "rūgšti grietinė" nevartotinas
Juste
2011-11-19 17:19:21
delto kelmas ir esi kad tau skamba idiotiskai.
Lina
2011-11-12 22:08:52
tikrai labai skanus pyragas. Primena šakotį
kristina
2011-11-10 20:04:02
bandysiu kepti,tik ne snd:D
Kelmas
2011-10-31 11:24:57
rūgščios grietinės tirštumo skamba idiotiškai
Ruse
2011-10-18 23:49:32
Labai aciu uz recepta!!!
julita
2011-10-18 13:10:09
gal ka patartute kaip skaniau padaryti???
Krakmolas nesveika
2011-10-18 10:54:01
O sviestas turi buti tik geras, jokie ne misiniai.
rokse
2011-10-09 22:12:56
as tai labai grazi
Ernesta
2011-10-09 16:36:34
labai skanus jau karta kepiau ir dabar vel kepu tikrai super receptukas
Egle -> Rasai
2011-10-04 22:46:48
mano skarda 30x40, bet aš dėjau po 500gr. krakmolo nereikia, vietoj sviesto geriausias kepimo margarinas 'vilnius', miltai 'karališki'('malsenos'),kiaušinių 10 vnt.,grietinė 250-300gr. konjako neturėjau, tai įpyliau brendžio :). kepti 175 C (su oru )
Rasa
2011-10-04 14:43:33
O kokio dydzio skardoje kepti, kad tiek sluoksnių gautusi ir kokioje temperaturoje geriau kepti?
Egle
2011-10-04 00:19:14
kepiau, tik receptūrą truputį patobulinau,'kaiko' nedėjau, 'kaiką' pridėjau, man gavosi 10 ar 11 sluoksnių, sūper :)
Juste
2011-10-03 00:18:19
7 vienetai kiausiniu, parasyta, prie "ko jums reikes"
erika
2011-09-28 10:22:14
o kiek kiausiniu reik? nematau
naca
2011-09-25 17:52:20
kepiau vakar. Vargelis, kol ta cukru su sviestu suki. Bet as neiskenciiau ir nieko man daug neaptirpo tas cukrus. Bet gale sudejus baltymus tai istirpo. Tik man nesigavo trapus, matyt reikejo daugiau padziovinti tuos sluoksnius. Sviesta ir grietine audojau pirktinius , bet be priedu. skanus gavosi, tikrai skonis kaip sakocio, tik truko sausumo :)
jurgita
2011-09-22 10:49:47
bandziau,tikrai labai skanus!bet kepti reikia kantrybes ir laiko:kepa apie 1.5 valandos,elektros daug sunaudoja,nes kepimas is virsaus ilgai kaista.o sluoksniu apie 6.
rubi
2011-09-22 10:45:51
labai skanus, bandziau kaip tiras naminis sakotis
evelina
2011-09-21 18:17:57
cia nera pamineta kokioje temperaturoje kepti :( bet manau kad 180 butu kaip tik ar ne?
Nina
2011-09-20 14:25:25
cia ir nereikia kepimo milteliu ,nes kiausiniai net 7 vnt.daugiasloksnis biskvitas man atrodo bus labai skanu reikia iskepti
vika
2011-09-18 13:00:02
o kepimo milteliu cia netruksta?
Kristina
2011-09-18 01:09:56
Man l. idomu, ar kas bande ji jau kepti??? Nes atrodo neblogai ir tikrai apetita zadinanciai :D. O tas "kepimas is virsaus" t.y griliaus funkcija?
lolipop
2011-03-31 14:49:10
atrodo skanu :) reiks ismeginti
Birute
2011-03-25 16:44:05
ATrodo gana isradingai.Pabandysiu.
anirtic
2011-03-07 20:51:51
Rūgšti grietinė tai surūgusi grietinė. Kepti tuoj pat, kai įpili tešlą.
anirtic
2011-03-07 20:48:30
Rūgšti grietinė tai tiršta surūgusi grietinė(jei skysta ir nesurūgus tai grietinėlė. Kai tešlą įpili tai iškart ir kepi.
sonata
2011-03-05 09:37:47
butinai pabandysiu !
Božena
2011-03-04 18:10:25
kaip turi atrodyti rugšti grietinė?
Jolita
2011-02-20 12:03:39
po kiek minuciu kepti,kai ipili tesla?
2
 
 
 


grįžti - Šakočio pusbrolis


Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
užsisakyk mama.lt naujienas
 
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dvynukes Emilija ir Dzesika