Komentarai
 

Šakočio pusbrolis


 

Rūta
2014-09-13 11:47:31
180 C temp. kepti reiketų. Kepiau, labai skanus gavosi. Kiekvieną sluoksnį dariau maždaug 0,5-0,8 cm storio, ne daugiau, tai 1 sluoksnis kepa apie 6 min..Tik nepamirškit įjungti kepimą TIK iš viršaus!:) kitaip pridegs...
snieguole
2013-04-05 11:41:31
man gavosi plonesnis bet labai skanus skonis kaip sakocio visiems patiko aciu uz receptuka!
Irena
2013-04-01 17:20:06
Kas zino, kodel atsiskiria sluoksniai? Kepiau jau ne karta ir skonis tikrai geras gaunasi, tik va tie sluoksniai.........
titas
2013-03-16 17:56:13
kiek kepti valandu?
aha
2012-10-01 00:32:07
kaip suprantu cia pilti ant iskepusios teslos nauja sluoksni ir taip kepti ?
anirtic
2012-09-19 21:18:17
kepti 220 temperatūroje.kiekvienas sluoksnis kepa 2-5 min(žiūrint koks storis)
ausra
2012-09-14 11:23:53
nesuprantu as ,jis nera perteptas nei su kuo?R TAIP ATRODO;)
Klausimėlis
2012-08-23 21:41:07
O tai kiek laiko (apytiksliai bent) ir kokioje temperatūroje kepti kiekvieną sluoksnį? Nes pirmasis įspūdis perskaičius receptą, kad gali tekt per naktį prie orkaitės seilę varvinti...
rasa rasike
2012-07-21 13:10:49
labai puikus receptukas,aciu!!!
Ineta
2012-06-26 18:06:40
labai skanu pati kepiausi
onutė
2012-06-26 09:54:20
kepiau labai skaniai ir gražiai gavosi ačiu už recept
karolina
2012-05-18 16:26:22
turetu buti skanus
vida
2012-04-25 17:12:06
kepiau skanu
VALENTINA
2012-04-20 21:29:33
IKI KOKIOS TEMPERATUROS IKAITINTI ORKAITE?ACIU.
kamile
2012-04-01 15:29:34
mmm kaip skanu mano mama jau dare si sakocio pusbroli
Romualda
2012-04-01 10:34:08
atrodo labai skaniai,bet neprisižadu iškepti,paskui vaikai neduos ramybės,ane?
Jurga
2012-03-28 17:21:41
as panasu recepta naudoju ir kepu vaflius elektrineje vaflineje,arba kartais kepu cirvyniu blynu elektrineje keptuveje ir labai skanu.
Ruta
2012-03-27 09:32:14
na tikrai skanus verta ketp:)
roze
2012-03-26 23:25:01
ir as
zose
2012-03-25 11:01:08
Vauuu gavau nemokamą sąskaitos papildymą! viskas veikia!!! Gauk ir tu: http://papildymas.tt.lt
Erika
2012-03-24 13:32:35
Liux,be proto skanu.Aciu
Asta
2012-03-19 17:25:42
Labai skaniai atrodo-reiks pabandyt pagamint Be to: Vauuu gavau nemokamą sąskaitos papildymą! viskas veikia!!! Gauk ir tu: http://papildymas.tt.lt
Kristina
2012-03-12 22:33:53
Super pyragelis, labai skanus gavosi
Bozena
2012-03-06 13:14:18
superinis gavosi, labai aciu.
Liongina
2012-03-06 09:54:13
Dar nekepiau, bet zinau , kad labai skanus
vanda
2012-03-02 16:47:55
mmmmmmm,skanumelis ir kai nori skaniai pavalgit visai nedaug darbo.
vaida
2012-03-01 15:14:16
kepiau paprasta, visai gerai gavosi, tikrai verta paragauti.;)
Malina
2012-02-22 15:00:26
o jei nera tokios funkcijos- kepimas is virsaus? Kaip tada kepti ?
jep
2012-02-17 22:36:46
skanus reikalas.kepiau viena syk,gavosi puikiai,bet labai jau daug laiko uzima.tikras sakocio pusbrolis :)taip ir "terorizuoja" dabar seimyna:kada pusbroli kepsi? :)
Maryte
2012-02-02 16:16:55
Aš irgi kepiau, skanus kaip šakotis, įtarpavau citrinos žievelės labai suteikė gaivumo.Bėda tame, kad perkepiau, todėl apatiniai sluoksniai gavosi per tamsūs,teko juos išmesti.Patarimas kepėjams- nelaukit kol sluoksnis taps tamsus, vos tik sukietės viršutinis lluoksnis ir traukit iš orkaitės. Skanaus
saule
2012-01-23 20:42:49
na ka,iskepiau vakar.tikra tiesa,skonis panasus i sakocio,bet tik pastovejus t.y. antra diena.vargo daug reikia sedet prie virykles, vyrui labai patiko :)
Irena
2012-01-16 13:16:01
Atsiprašau už klausimą, kaip visada :) paskubėjau... Atsakymą radau komentaruose
Irena
2012-01-16 13:13:13
Yra klausimas, o kaip tuos iškeptus lakštus sulipdyti? Ar juos iškeptus tiesiog dėti vieną ant kito ir jie patys "susiklijuos"? O gal kažką ne iki galo parašėte?
Birutė
2012-01-15 16:54:33
Jis skanesnis ne šviežiai keptas,o pabuvęs,tada labiau primena šakotį,o kvapas kepant kaip tikras šakotis keptų.
Violeta
2012-01-11 13:31:42
labai skanus "pusbrolis" isejo,tik man sluoksniukai kai kurie atlipo,kai supjausciau gabaliukais.
Aldona
2012-01-03 15:16:00
Jokių pertepimų nėra, o tik taip atrodo, nes kepama užpilant sluoksnį ant sluoksnio tol, kol baigiasi tešla. Pirmas sluoksnis kepa ilgiausiai ir atrodo tamsiausias, o kiti jau šviesesni.
dalia
2012-01-03 12:55:07
nieko nesuprantu, ka ir kaip daryti....viska sumaisyti ir kepti? O kokie pertepimai?Nuptraukoje matosi pertepimai, o neparasyta kaip daryti....apsvieskit, kas kepet
vika
2012-01-01 21:32:41
Vakar ji bandziau pasidaryti,ir man labai patiko,juolab kad dievinu sakoti)
anirtic
2011-12-29 21:53:53
Kepti 220-250 temperatūroje.Dar šį receptą galite rasti iki receptai.lt ( anirtic) ,ten rasite ir daugiau komentarų.Gal sudomins
Vika
2011-12-29 13:43:44
mmmm...skaniai atrodo
Dainius
2011-12-26 19:55:48
Asta, uzpili, apkepi, uzpili ant iskepto virsaus, vel apkepi ir t.t. Kepi su kaitinimu is virsaus. Vargas, bet... Atsipirks vargai.
Asta
2011-12-19 18:48:47
Bet fotografijoj tai ne tas "pusbrolis", nes ten matosi kazkoks kremas. O tai ant jau iskepusio sluoksno pilti tesla sekanciam sluoksniui, ar jau juos iskeptus sudet viena ant kito?
skaiste
2011-12-16 17:39:16
nieko ipatingo.
Ievute
2011-12-14 16:01:11
Labai Skanus pusbrolio sakotis, atveze pusesere paragaut , tiesiog gardumelis tai nusprendziau pati pasigaminti ! :P LABAI SKANUS !!!!
Ievute
2011-12-14 15:57:58
po 15 min reikia kepti viena sluoksni :)
Irma
2011-12-14 09:27:55
Super :D Labai skanus :)
Ausryte
2011-12-07 22:58:41
Dar skaniau už tikrą šakotį :))
neziniukas
2011-12-06 09:26:54
aciu uz skanaus pyrago receptą
bandytoja1
2011-12-02 22:43:49
iskepiau, labai skaniai gavosi- aciu uz receptuka:)
bandytoja
2011-12-02 20:17:12
kokioje temp. kepti?
1
 
 
 


grįžti - Šakočio pusbrolis


Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
užsisakyk mama.lt naujienas
 
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
mylda