Komentarai
 

Švilpikai


 

daniela
2015-02-15 21:16:45
nėra čia ko nesuprasti:arba kepi, arba, dadėjus miltų- verdi.Troškinami keptieji,kad suminkštėtų ir įsigertų padažas, o virtieji ir taip minkšti.. Skanaus
Eeeem
2014-05-23 23:10:58
Nelabai supratau pabaigos... Tai vieni kepami, kiti verdami, ir tada visi kartu troškinami kažkur kažkaip??? Šiaip labai įdomu, kaip viskas tiksliai, nes regis šį patiekalą valgiau kaime vaikystėj, o dabar jau kokius 20 metų apie jį pagalvoju ir nežinau nei pavadinimo, nei iš ko konkrečiai jis gaminamas. Bet panašu, kad šitas, galų gale...
1
 
 
 


grįžti - Švilpikai


Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
užsisakyk mama.lt naujienas
 
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Vytautas