Virtuvė > Patarimai > Kaip teisingai užvirti...
 

Kaip teisingai užvirti arbatą?


2014 04 29 | Autorius: Mama.lt
 

Kaip teisingai užvirti arbatą?

Arbata – tai vienas seniausių gėrimų, kuriuos atrado žmogus. Vienu metu arbata ir gydo, ir žvalina, sušildo esant šaltam orui ir saugo nuo slogos, pakelia gyvybinį tonusą ir parūpina taip reikiamos energijos. Užplikydami arbatą, mes dažnai pamirštame apie tai, kad šis gėrimas – labai delikatus, o kad mėgautis arbatos skoniu, ją reikia tinkamai užvirinti.

Štai keletą patarimų, kaip teisingai užplikyti arbatą:


 
Taip pat skaitykite
Mokėjimas išvirti sultinį - svarbus kulinarinis įgūdis. Sultinį galima panaudoti labai plačiai: patiekti prie pyragėlių ar kibinų,...

Kava – neatsiejamas kiekvieno ryto palydovas, tačiau ne tik. Šį, kūną atgaivinantį bei energijos ir žvalumo suteikiantį...

Kas lėmė tokį stulbinantį lauko kepsninių populiarumo šuolį? Pažvelkime, kas paskatino lauko grilinių populiarumo augimą Lietuvoje...

Ar jums patinka mielinės tešlos bandelės su cinamonu, varške, obuoliais, troškintais kopūstais, lašinukais ar...

Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
Šiandien gimtadienius švenčia (192)