Virtuvė > Patarimai > Mėsos marinavimo gidas
 

Mėsos marinavimo gidas


 

Olegas
2013-06-29 19:21:18
super dekui padziugimsiu zmona
almanta
2010-01-14 02:12:11
Labai yra skanu marinuoti vistiena apelsino sultyse{galima nutarkuoti apelsino žievelę.aišku reikalingi ir kiti priedai.
Mėsinių galvijų skerdiena
2009-11-18 23:20:17
Prekyba Lietuvoje išaugintų mėsinių galvijų skerdiena pagal užsakymus pristatant į namus. Siūlome pirkti mėsinių galvijų skerdieną tiesiogai iš augintojo. Šiuo metu turime pasiūlyti Aubrakų veislės galvijų skerdienos. Galvijai išauginti V. Jasevičienės ūkyje Adakavos kaime Tauragės rajone. Mėsa (be kaulo) sufasuota po 10kg. Kilogramo kaina 25 Litai. Vežame į Vilnių, Kauną pagal užsakymus be jokio papildomo mokesčio. Užsakymai priimami Tel: 8 686 21791; el.p. mesinukas(eta)gmail.com (būtina nurodyti tikslų pristatymo adresą, kontaktinį telefoną). Laukiame Jūsų užsakymų.
Corida
2009-11-09 15:41:09
Niekad nebuvau marinavusi su jogurtu. Perskaičiusi šitus receptukus "įsikvėpiau". Šiandien marinavau vištieną. Tiesa, improvizavau: jogurtas, šviežas bazilikas, truputį medaus, pipirų, česnako, prieskoninių žolelių. Kepiau orkaitėje, apipylusi tuo pačiu marinatu. Skaniai gavosi :)
1
 
 
 


grįžti - Mėsos marinavimo gidas


Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
Šiandien gimtadienius švenčia (176)
SIMONYTE