Virtuvė > Patarimai > Japoniškos virtuvės ypatumai
 

Japoniškos virtuvės ypatumai


 

purpurine
2009-06-30 11:35:55
Labai patiko sis straipsnis ir dar prie viso to sveikatos puslapyje pasveik rase apie japonu mityba taip pat, is kurios reiktu pasimokyti mazinti porcijas cituoju "Japonės kasdien valgo įvairų maistą ir gamina jį mažomis porcijomis. Patiekalai patiekiami ant mažų dailių lėkštelių, kiekvienas atskirai. Net paprasčiausius pietus ar vakarienę sudaro nuo 5 iki 30 patiekalų. Maisto ruošą japonai lygina su tapyba. Taigi valgykite įvairų maistą, bet mažomis porcijomis.
1
 
 
 


grįžti - Japoniškos virtuvės ypatumai


Rašyti komentarą

 
 
 
 

 
Šiandien gimtadienius švenčia (165)
Jonukas