džiovintų aitriųjų paprikų

Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 27 psl.
 
 
  |  2010-11-23
 
Jums reikės: silkės file, džiovintų slyvų, majonezo, česnako
 
 
 
  |  2010-11-16
 
Jums reikės: Rama margarino kepiniams (pagrindui), cukraus (pagrindui), miltų (pagrindui)
 
 
  |  2010-11-16
 
Jums reikės: Rama margarino kepiniams, tamsiojo šokolado, kiaušiniai, cukraus, miltų, cinamono
 
 
  |  2010-11-04
 
Jums reikės: varškės, svogūno, pomidorų, paprikų, fermentinio sūrio, česnako
 
 
 
  |  2013-08-22
 
Jums reikės: sausainių, džiovintų vaisių, cukraus, sviesto, varškės, vanilinio cukraus
 
 
 
  |  2010-10-26
 
Jums reikės: varškė, pienas, manų kruopos, kiaušiniai, džiovintų slyvų, cukraus
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 st. nuplautų ryžių;, 3 vidutinės morkos;, maltas muškatas;, kvepiantys malti pipirai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg žiedinių kopūstų,, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų,, 2–3 šaukštai sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: pakuotė atšaldyto kieto tofu (sojų pieno sūris),, pusė puodelio sojų pieno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600g. starkio, jūrų ešerio ar kitokios baltos jūrinės žuvies filė,, 50g. miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 160g. aliejuje konservuoto tuno,, 150g. tarkuoto parmezano sūrio,, šaukštelis citrinų sulčių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 16 sluoksniuotos tešlos krepšelių,, 50g. džiovintų grybų,, 40g. miltų,, 90g. sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 6 susmulkintos žaliosios alyvuogės be kauliukų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g. sluoksniuotos tešlos juostelių,, 350 g. tarkuoto sūrio,, 1 šaukštas picos prieskonių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Po 200 g veršienos kepenėlių, ir minkštos jautienos,, 150 g kiaulienos,, 2 kiaušiniai,, svogūnas,
 
 
  |  2014-04-08
 
Jums reikės: džiovintų uogų, vaisių, riešutų, datulių
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 viščiukų krūtinėlės,, 8 sumuštinių duonos riekelės,, 200 g fetos sūrio,, šviežių špinatų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 riekės tamsesnės forminės duonos,, 8 griežinėliai brandinto sūrio,, 2-4 pomidorai,, svogūnas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g sumuštinukų duonos arba prancūziško batono,, 1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių kvietinės duonos,, 2 svogūnų,, 4 saldžiųjų paprikų,, 1 šaukšto aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g neriebaus veršienos arba avienos faršo,, kepsnių prieskonių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g nesijotų ir 500 g baltų kvietinių miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Visi produktai, nurodyti pagrindiniame duonos recepte,, 10 bryzelių Parmos kumpio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: P y r a g u i:, 5 su lupenomis virtos bulvės,, 5 šaukštai manų kruopų,, 2 šaukštai sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 960 g miltų,, 10 g džiovintų mielių,, 30 g cukraus,, 20 g jūros druskos,
 
 
Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 27 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (162)
Domukas