Kiaušinio baltymas

Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 17 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 200 g sviesto,, 300 g kvietinių miltų,, 2 šaukštų šalto vandens., Į d a r u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g virtų ryžių,, 1 kiaušinio,, 400 g vištienos faršo,, 2 šaukštų smulkintų svogūnų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 vištienos filė gabalėlių,, 1 kiaušinio baltymo,, 1/2 stiklinės sezamų sėklų,, salotų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 2 šaukštų sviesto., Sūrio į d a r u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g aštraus kieto sūrio,, 300 g rūkytos šoninės,, 1 kiaušinio,, džiūvėsėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3-4 didesnių svogūnų,, 300 g neriebaus faršo,, 2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,, 1 kiaušinio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 lakštas šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 150 g minkšto ožkų pieno sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pagrindui:, 75 g sviesto arba margarino,, 100 g cukraus,, 4 kiaušinių trynių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 stiklinės pieno,, 5-6 stiklinės miltų,, 100 g mielių,, 14 kiaušinių trynių,, stiklinė cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 stiklinės pieno,, 5-6 stiklinės miltų,, 100 g mielių,, 14 kiaušinių trynių,, stiklinė cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 125 g aukščiausios rūšies miltų,, 2 šaukštai kakavos miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 600 g miltų,, 20 g šviežių mielių,, 250 ml pieno (pašildyto iki kūno temp.),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 600 g miltų,, 20 g šviežių mielių,, 250 ml pieno (pašildyto iki kūno temp.),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g miltų,, 8 trynių,, kiaušinio,, 150 g sviesto,, 150 g cukraus,, stiklinė pieno,, 50 g mielių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 230 g džiovintų figų,, 115 g razinų,, 60 g džiovintų vyšnių,, 60 g džiovintų abrikosų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g avižinių dribsnių,, 100 g tirpinto sviesto,, 1 kiaušinio,, 1 stiklinės cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g miltų,, 100 g lazdynų riešutų,, 150 g sviesto,, 100 g cukraus,, šaukštas kakavos miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g miltų,, 100 g lazdynų riešutų,, 150 g sviesto,, 100 g cukraus,, šaukštas kakavos miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 1,5 stiklinės miltų,, 100 g sviesto,, 1/2 stiklinės cukraus,, 1 kiaušinio,, druskos.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: M a l t i n u k a m s:, 250 g maltos kiaulienos,, 250 g maltos jautienos,, 1 svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g jautienos išpjovos,, 250 g vištos kepenėlių,, 250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1,4 kg jautienos,, 3 šaukštų aliejaus,, 1 ryšelio svogūnų laiškų su galvutėmis,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g bulvių,, pundelio petražolių,, 150 g varškės,, druskos,, pipirų,, 4 vištienos krūtinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 500 g lašišos ar upėtakio filė,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g žuvies filė,, 100 g kokoso drožlių,, petražolių,, 50 g miltų,, 1 kiaušinio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g krevečių (jas galima keisti krabų lazdelėmis),, 1/2 ryšelio svogūnų laiškų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 1 kg miltų,, 1,5 stiklinės pieno,, 200 g sviesto,, 4 kiaušinių,, 1 stiklinės cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 25 g mielių,, 250 ml drungno pieno,, 100 ml lydyto margarino,, 100 ml cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g miltų,, 50 g maltų lazdynų riešutų,, žiupsnelio druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g miltų,, 50 g maltų migdolų,, 150 g cukranendrių cukraus "Demerara",
 
 
Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 17 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (155)
VIKTORIJA