šviežių mielių

Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 32 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 960 g miltų,, 10 g džiovintų mielių,, 30 g cukraus,, 20 g jūros druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinė pieno,, 30 g mielių,, 1 žiupsnelis cukraus,, 50 g sviesto,, 1 žiupsnelis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 900 g špinatų,, 100 g migdolų drožlių,, 100 g skrudintų anakardžių riešutų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 60 g mielių,, 2 šaukšteliai cukraus,, 2 stiklinės šilto vandens,, 6 stiklinės miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 10 g mielių,, 250 ml vandens,, 100 ml aliejaus,, 1 šaukštelis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 10 g mielių,, 250 ml vandens,, 100 ml aliejaus,, 1 šaukštelis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g trapios tešlos,, 400 g maltos jautienos,, 200 g šviežių pievagrybių,, 2 česnako skiltelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Stiklinė vandens,, stiklinė miltų,, 4 kiaušiniai,, 100 g sviesto,, 200 g riebios varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g šaldytų krabų lazdelių,, 200 g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pakuotė sluoksniuotos tešlos,, 200 g šaltai rūkytos ir tiek pat virtos atvėsintos lašišos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 500g miltų,, 30g mielių,, stiklinė pieno,, kiaušinis,, 80g sviesto,, truputis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g šviežių pievagrybių,, Padažui:, 200 ml grietinės,, 100g fermentinio arba, pelėsinio sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g šviežių pievagrybių,, salotų lapų,, 200 g fermentinio sūrio,, 200 g majonezo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 12 porcijų:, 12 geldučių su kiautais,, 500ml. žuvų sultinio,, petražolių, druskos,, pipirų.
 
 
  |  2014-04-18
 
Jums reikės: truputis cukraus,, nugesintos šaukšte grietinės., 750g miltų,, 3 a.š. cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 25g šviežių mielių,, 750g miltų, 200g pieno,, 2 kiaušinio tryniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 virti kiaušiniai,, 2 šaukštai majonezo,, šviežių krapų pagal skonį,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 virti kiaušiniai,, 2 šaukštai majonezo,, šviežių krapų pagal skonį,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g. jaučio kepenų,, 200 ml pieno, 2 kiaušiniai,, 60 g. manų kruopų,, 1-2 šaukštai krakmolo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g. jautienos nugarinės,, 200 g. šviežių arba šaldytų mėlynųjų slyvų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g. virtos liesos jautienos,, mažas svogūnas,, marinuotas agurkas,, žiupsnelis šviežių krapų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 avokadai;, 1 citrina;, 15 g šviežių bazilikų;, 4-5 pomidorai;, 20 g želatinos;, 250 g grietinėlės;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 raudonoji paprika,, 5 šviežių bazilikų lapeliai,, 10 midijų,, pakelis raudonojo kario padažo.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 375 g. rikotos nuvarvinto sūrio,, 200 g. šviežių duonos trupinių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800g. šviežių špinatų,, vidutinio dydžio svogūnas,, 50 g. sviesto arba aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g juodųjų ir žaliųjų alyvuogių su kauliukais,, šviežių bazilikų,, čiobrelių,, rozmarinų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g viščiukų kepenėlių,, po pusę šaukšto konjako arba brendžio ir portveino,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g šviežios lašišos filė,, keleto svogūnų laiškų,, vidutinio dydžio marinuoto agurkėlio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: šaltai rūkytos lašišos,, citrinos sulčių,, alyvuogių aliejaus,, maltų juodųjų pipirų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pomidorų,, mocarelos,, alyvuogių aliejaus,, šviežių bazilikų,, druskos,, pipirų.
 
 
Eiti į 1 psl.
7
Eiti į paskutinį 32 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
AIVIJUS