uogų papuošimui

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 9 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg sluoksniuotos tešlos,, 1 kiaušinio trynys,, 100 ml cukraus "Demerara"., K r e m u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg sluoksniuotos tešlos,, 1 kiaušinio trynys,, 100 ml cukraus "Demerara"., K r e m u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 ml miltų,, 2 šaukšteliai kepimo miltelių,, 1 šaukštas vanilinio cukraus,, 150 ml cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 ml miltų,, 2 šaukšteliai kepimo miltelių,, 1 šaukštas vanilinio cukraus,, 150 ml cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinė šilto vandens,, 1/2-2šaukšteliai sausų mielių,, 1/3 stiklinės cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 50 g sviesto,, 150 g miltų,, 1 stiklinė vandens,, 25 g g krakmolo,, 4-5 kiaušiniai,
 
 
 
  |  2013-12-16
 
Jums reikės: lazdynų riešutų branduoliai, sviesto, kiaušinių baltymai, šokolado, šaukšteliai brendžio
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g sirupo (galima naudoti ir medų);, 300 g cukraus;, 200 g sviesto arba margarino;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 8 kiaušiniai;, 240 g cukraus;, 240 g miltų;, 1 pak. kepimo miltelių., Įdarui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Apie 30 sausainių:, 150 g miltų;, 100 g minkšto sviesto;, 50 g cukraus;, Žiupsnelis druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 kg uogų,, 10 l vandens,, 1 kg cukraus,, 30 g mielių,, 30 g razinų.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: P a g r i d u i:, 150 g sausainių,, 50 g sviesto., Į d a r u i:, 3 šaukšelių želatinos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: P a g r i n d u i:, 240 g maskarponės sūrio,, 2 2 šaukštų brendžio,, 1 šaukšto pieno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 ml grietinės,, 200 g sausainių,, 1 stiklinės cukraus miltelių,, citrinų rūgšties,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g šaldytų braškių (arba tokių uogų, kokių turite užsišaldę),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g medaus,, 100 g cukraus,, 3 šaukštai vandens,, 350 g miltų,, kiaušinio trynys,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 vidutinio dydžio juodieji ridikai,, 2 pomidorai,, 2-3 marinuoti agurkai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Virta ar kepta šlaunelė,, konservuotų ananasų,, 2 kietai virti kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijos:, 200g. šaldytų krevečių,, 2 obuoliai (300g.),, 4 lapkotinio saliero stiebai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 vidutinio dydžio svogūnai supjaustyti riekelėmis
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 350 g nusausinto rikotos (Ricotta) sūrio
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 750 g pusiau perpjautų vynuoginių pomidorų
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 750 g į keturias dalis supjaustytų vynuoginių pomidorų
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 400 g nusausintų konservuotų margųjų ar raudonųjų pupelių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos, 6 vidutinio dydžio porai, (apie 1 kg),, 45 ml(3 šaukštai), baltojo vyno acto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos, 6 vidutinio dydžio porai, (apie 1 kg),, 45 ml(3 šaukštai), baltojo vyno acto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6-8 porcijos, 250 g manų kruopų (kuskusui),, 1 ryšelis petražolių,, 2 ryšeliai šviežių mėtų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 120 g virtų burokėlių;, 85 g rūgščių obuolių;, 100 g salierų šaknies;, 60 g salierų stiebų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g lašišos,, 200 g baltos žuvies, arba 400 g mėsingos žuvies (menkės, juodžuvės)., Marinatui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3 stiklinės virtų pupelių,, 3 juostelės silkių filė,, 10 virtų putpelių kiaušinių,, 1/3 poro,
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 9 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (246)
Domas