smulkiai supjaustyto poro (tik baltos dalies)

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g ragaišio,, baltos duonos arba sausainių,, 2 valg. šaukštai susicukravusio medaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g baltos duonos,, 20 g sviesto,, 50-60 g tarkuoto arba lydyto sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės baltos forminės duonos,, 4-6 riekės (200-250 g) mėsos duonos,, 2-3 pomidorai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės juodos arba baltos duonos,, 4-6 dešrelės arba sardelės,, 20-30 g sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 baltos duonos riekės,, 200 g faršo,, nedidelis svogūnas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio,, 4-6 ploni gabalėliai veršienos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-5 riekės baltos duonos arba ragaišio,, 1 stiklinė virtų arba konservuotų obuolių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Baltos duonos arba ragaišio,, sviesto,, salotų lapų,, kiaušinio,, krienų,, grietinės,, krapų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Ž l ė g t a i n i a m s:, 500 g menkės filė,, 2 baltos duonos riekelės,, 100 ml grietinėlės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 riekės baltos duonos,, vidutinio dydžio baklažanas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekelės skrudinamosios baltos duonos,, saujelė paprika įdarytų žaliųjų alyvuogių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 storų riekių skrudintos baltos duonos su grūdais,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200-300 g rūkytos lašišos,, 1/2 indelio lydyto sūrio,, baltos forminės duonos ar bandelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelės raudonos paprikos,, 8 baltos duonos riekės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g kapaliukui:, 20 g sviesto;, 42 g kubelis mielių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g kapaliukui:, 20 g sviesto;, 42 g kubelis mielių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g nesijotų ir 500 g baltų kvietinių miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g sluoksniuotos tešlos,, 500 g fetos,, 1 stiiklinė smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio,
 
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3 stiklinės miltų,, 3 kiaušiniai,, 100 g sviesto,, 0,5 l pieno,, 50 g mielių,, 1 šaukštelis cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 0,5 kg šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 200 g rūkytos arba keptos vištienos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sojų paplotėlių,, 1 l vandens,, 2 šaukštų sojų padažo,, 2 šaukštų Vorčesterio padažo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g miltingų bulvių,, 20 juodųjų alyvuogių be kauliukų,, šaukšto aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g smulkiai maltos jautienos,, 2 tryniai,, 0,25 l. grietinėlės,, 3 svogūnai,, druskos,, pipirų.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 kietai virti kiaušiniai,, 1 avokadas,, 1 šaukštas smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 kietai virti kiaušiniai,, 2 šaukštai grietinės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Batono arba baltos duonos skrudinimui;, kiaušinių;, truputis grietinėlės arba pieno;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g džiovintų vaisių,, 0,5 puodelio supjaustyto virto kumpio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 5 vidutinio dydžio bulvės,, 100 g. cukinijos,, 100 g. poro,, 3 silkių filė,, 3 kiaušinių baltymai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: panevežio filė 150g.,, nedidelė arba pusė paprikos,, 50 g. poro,, petražolės šakelė,
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Eva