maišelis šviežių midijų

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 riekės baltos duonos,, vidutinio dydžio baklažanas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių rupios ruginės duonos,, 4 šaukštų brinzos sūrio,, 3 šaukštų sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių rupios ruginės duonos,, 4 šaukštų brinzos sūrio,, 3 šaukštų sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekelės skrudinamosios baltos duonos,, saujelė paprika įdarytų žaliųjų alyvuogių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 24 vnt. pievagrybių kepurėlių,, 4 virtų kiaušinių,, 2 šaukštų baltojo vyno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg kepalui:, 50 g šviežių mielių;, 30 g margarino;, 250 ml pieno;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g kapaliukui:, 20 g sviesto;, 42 g kubelis mielių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Saulėgražų aliejaus,, 8 didelės dešrelės,, 4 šviežių rozmarinų šakelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Visi produktai, nurodyti pagrindiniame duonos recepte,, 10 bryzelių Parmos kumpio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Visi produktai, nurodyti pagrindiniame duonos recepte (žiūrėk. receptus),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 stiklinių miltų,, 1 a.š. sausų mielių,, 1-1 1/2 stiklinės vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 900 g špinatų,, 100 g migdolų drožlių,, 100 g skrudintų anakardžių riešutų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 10 g mielių,, 250 ml vandens,, 100 ml aliejaus,, 1 šaukštelis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g trapios tešlos,, 400 g maltos jautienos,, 200 g šviežių pievagrybių,, 2 česnako skiltelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Stiklinė vandens,, stiklinė miltų,, 4 kiaušiniai,, 100 g sviesto,, 200 g riebios varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g šaldytų krabų lazdelių,, 200 g šviežių pievagrybių arba marinuotų grybų mišinio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pakuotė sluoksniuotos tešlos,, 200 g šaltai rūkytos ir tiek pat virtos atvėsintos lašišos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g šviežių pievagrybių,, Padažui:, 200 ml grietinės,, 100g fermentinio arba, pelėsinio sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g šviežių pievagrybių,, salotų lapų,, 200 g fermentinio sūrio,, 200 g majonezo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 12 porcijų:, 12 geldučių su kiautais,, 500ml. žuvų sultinio,, petražolių, druskos,, pipirų.
 
 
  |  2014-04-18
 
Jums reikės: truputis cukraus,, nugesintos šaukšte grietinės., 750g miltų,, 3 a.š. cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 25g šviežių mielių,, 750g miltų, 200g pieno,, 2 kiaušinio tryniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 virti kiaušiniai,, 2 šaukštai majonezo,, šviežių krapų pagal skonį,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 virti kiaušiniai,, 2 šaukštai majonezo,, šviežių krapų pagal skonį,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g. jaučio kepenų,, 200 ml pieno, 2 kiaušiniai,, 60 g. manų kruopų,, 1-2 šaukštai krakmolo,
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (162)
Greta Sipaviciute