Picos tešlos

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 11 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g kepenėlių (paukštienos, jautienos ar kiaulienos),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g jautienos išpjovos,, 250 g vištos kepenėlių,, 250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1,4 kg jautienos,, 3 šaukštų aliejaus,, 1 ryšelio svogūnų laiškų su galvutėmis,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 500 g lašišos ar upėtakio filė,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g kiaulienos filė,, 1 stiklinė išmirkytų abrikosų,, truputis kiaulienos prieskonių,
 
 
  |  2013-12-19
 
Jums reikės: maltų pipirų, česnakų skiltelės, aliejaus, mielinės tešlos, sūdytų grybų, svogūnas
 
 
  |  2014-01-27
 
Jums reikės: 400 g rūgščių obuolių,, 4 šaukštai cukraus,, 300 g kapotos tešlos,, 3/4 šaukštelių cinamono,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 375 g paruoštos sluoksniuotos tešlos,, kiaušinis,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450g. sluoksniuotos tešlos,, Saldžiam įdarui:, 125g. varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 0,5 kg obuolių,, 0,5 kg rabarbarų,, šaukštelis cinamono,, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g sluoksniuotos tešlos,, stiklinė spanguolių uogienės,, šaukštas cukraus pudros.
 
 
  |  2014-07-14
 
Jums reikės: šaldytos beliemės tešlos lakštai, obuoliai, nutarkuota apelsino žienelė, miltai, druska, cukrus
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;, indelis konservuotų persikų;, 250 g varškės;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 50 g iškočiotos trapios tešlos,, 100 g maltų migdolų,, 50 g sviesto,
 
 
 
  |  2013-09-30
 
Jums reikės: tirštos grietinėlės, šviežių aviečių (ar kitų uogų, vaisių)
 
 
 
  |  2013-09-30
 
Jums reikės: tirštos grietinėlės, šviežių aviečių (ar kitų uogų, vaisių)
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 porcijoms:, 225 g susmulkintų džiovintų datulių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 450 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (10 lakštų);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 500 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (5 lakštai);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 vidutinio dydžio krepšeliams:, 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 pyragėlių:, 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 135 ml pieno;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 baltymas;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 laivelių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2014-07-28
 
Jums reikės: 50 g razinų;, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 30 g krakmolo;, 100 g cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 baltymas;, 100 g cukraus pudros;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 50 g biskvito arba sausainių trupinių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos., 100 g sviesto arba margarino;
 
 
  |  2014-06-11
 
Jums reikės: 5 valg. š. romo;, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 100 g razinų;
 
 
  |  2014-04-18
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 4 kiaušiniai;, 200 g cukraus;
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 11 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
rimantukas 10men.