šviežių mielių

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 32 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500g. miltų,, 200g. sviesto,, 3 tryniai,, kiaušinis,, 40g. mielių,, šaukštelis sodos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 270g. kukurūzų miltų,, 75g. kvietinių miltų,, šaukštas cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 18 ragelių:, Tešlai:, 30 g mielių;, 250 ml drungno pieno;, 550 g miltų;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Apie 35 lazdelės:, 350 g miltų;, 25 g mielių;, 1 arb. š. cukraus;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 14 riestainių:, 42 g kubelis mielių;, 1 arb. š. cukraus;, 500 g miltų (Nr. 550);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 300 g miltų;, 10 g mielių;, 125 ml pieno;, 2 valg. š. sviesto arba margarino;, Druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 25 gramai šlapių mielių arba 1 pakelis sausų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pusė kopūsto,, 500 g miltų,, 150 g fermentinio sūrio,, žiupsnelis druskos,, 250 ml pieno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 30 g krevečių mėsos,, 150 g šviežių pomidorų,, 30 g virtų ryžių,, 10 g žaliųjų žirnelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3 riekelės baltos rupių miltų duonos,, 100 g mažų pievagrybių,, 100 g rikotos sūrio,
 
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 prancūziškas batonas,, 1 gabalėlis "Šeimininkės" sviesto su prieskoniais,, 3 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g baltos duonos arba ragaišio,, 30 g sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g baltos duonos arba ragaišio,, 30 g sviesto,, 60-70 g varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Ruginės duonos,, sviesto,, kiaušinių,, šviežių agurkų arba pomidorų (rauginto agurko),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 batonas arba ragaišis,, 1 stiklinė grietinės,, 300 g šviežių kopūstų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 ruginės bandelės,, 200 g konservuotų tunų savose sultyse,, 2 kiaušiniai,, 2 pomidorai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 viščiukų krūtinėlės,, 8 sumuštinių duonos riekelės,, 200 g fetos sūrio,, šviežių špinatų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g jautienos nugarinės filė,, 4 sumuštinių duonos riekelės,, avokadas,, mėlynasis svogūnas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 riekės baltos duonos,, vidutinio dydžio baklažanas,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių rupios ruginės duonos,, 4 šaukštų brinzos sūrio,, 3 šaukštų sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių rupios ruginės duonos,, 4 šaukštų brinzos sūrio,, 3 šaukštų sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekelės skrudinamosios baltos duonos,, saujelė paprika įdarytų žaliųjų alyvuogių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 24 vnt. pievagrybių kepurėlių,, 4 virtų kiaušinių,, 2 šaukštų baltojo vyno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Dviems kepalėliams (po 500 g):, Raugui:, 180 g ruginių miltų (nr. 1150);, 10 g mielių., Tešlai:
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 32 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (183)
Matukas