Šviežios ar šaldytos uogos

Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 10 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 pyragėlių:, 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 135 ml pieno;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 baltymas;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 laivelių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2014-07-28
 
Jums reikės: 50 g razinų;, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 30 g krakmolo;, 100 g cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 baltymas;, 100 g cukraus pudros;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 50 g biskvito arba sausainių trupinių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos., 100 g sviesto arba margarino;
 
 
  |  2014-06-11
 
Jums reikės: 5 valg. š. romo;, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 100 g razinų;
 
 
  |  2014-04-18
 
Jums reikės: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 4 kiaušiniai;, 200 g cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 3 tryniai;, 75 g cukraus;, 50 g sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 pyragėliams:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 4 kiviai;, 2 papajos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 trynys;, 2 baltymai;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 125 g cukraus pudros;, 1 taurelė romo;
 
 
  |  2014-02-11
 
Jums reikės: 5 šviežios kriaušės arba 10 konservuotų kriaušių puselių;
 
 
  |  2014-02-11
 
Jums reikės: 5 šviežios kriaušės arba 10 konservuotų kriaušių puselių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2014-02-05
 
Jums reikės: 60 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
 
 
  |  2014-07-14
 
Jums reikės: 850 ml konservuotų persikų puselių;, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g šaldytos trapios tešlos,, 2 citrinos,, 25 g kukurūzų krakmolo,, 225 g cukraus,
 
 
  |  2014-02-13
 
Jums reikės: po kelias šakeles šviežių krapų, petražolių.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pakuotė šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,, 150 g mocarelos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: šaldytos sluoksniuotos tešlos pakelis,, 2 dideli obuoliai,, cukraus,, cinamono.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg šaldytos mielinės tešlos,, 1 kg svogūnų laiškų,, 4-5 kiaušiniai,, 100 g sviesto.
 
 
  |  2014-03-19
 
Jums reikės: 500 g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos (6 nedideli lakštai),, 4 šaukštai sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 stiklinių pieno,, 10-15 g sausų mielių (gali būti šviežios),, 75 g sviesto,, 500 g miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g žuvies filė,, 500 g pirktos sluoksniuotos šaldytos tešlos,, 2 šaukštų majonezo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1,3 kg jautienos filė,, 2 šaukštų alyvų aliejaus,, 25 g sviesto,, 1 raudonojo svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė,, 1/2 citrinos sultys,, 1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1kg šviežios skumbrės arba menkės,, 1/2 stiklainio šparaginių pupelių,
 
 
Eiti į 1 psl.
5
Eiti į paskutinį 10 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Abigaile
abi