plonai supjaustyti griežinėliais

Eiti į 1 psl.
4
 
 
  |  2011-06-30
 
Jums reikės: 60 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio;, 4 porcijoms:
 
 
  |  2011-07-20
 
Jums reikės: 90 g sviesto;, 4 porcijoms:, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2011-06-29
 
Jums reikės: Porcijoms:, Supjaustyto mažais kubeliais šviežio moliūgo (g);, Rizoto ryžių (g).
 
 
  |  2011-07-18
 
Jums reikės: Sojų padažas., Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;, 4 porcijoms:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g picos tešlos., Įdarui:, Šaukštelis alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g picos tešlos,, šaukštas alyvuogių aliejaus,, 2 plakti kiaušiniai glazūravimui,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 kiaušiniai,, 4 valgomieji šaukštai majonezo (arba 2 majonezo,2 grietinės),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 didelė riekė juodos duonos (išilgai atpjauta nuo apvalaus kepaliuko),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 viščiuko krūtinėlė be kaulo,, 4 džiovintos figos,, 3 šaukštai sauso Sherry vyno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: vidutinio dydžio antis,, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis,, 2-3 česnako skiltelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 4 vištienos krūtinėlės filė be odelės;, 100 g minkšto ožkos sūrio;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 4 vištienos krūtinėlės filė be odelės;, 100 g minkšto ožkos sūrio;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus;, 680 g jautienos filė;
 
 
  |  2011-09-08
 
Jums reikės: Kubeliais supjaustytos vištienos krūtinėlės;, Juodųjų alyvuogių be kauliukų;, 4-6 porcijoms:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g. jautienos, supjaustytos 1 cm pločio griežinėliais,, pusė šaukštelio garstyčių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g maltos vištienos,, 10 smulkių svogūnėlių,, 6 česnako skiltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 po 200 g vištų krūtinėlės be odelės,, sauja džiovintų baravykų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Maždaug 10 jaunų nuplautų ir nuvalytų porų,, 2 po 200 g vištų krūtinėlės be odelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 po 1,5 kg antys,, druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,, 255 g šviežių imbierų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2,5 kg jautienos krūtininės, šoninės ar nugarinės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g veršiuko kepenėlių,, aliejaus,, druskos,, pipirų,, 4 didelių raudonųjų svogūnų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500g. šparagų daigų (nupjaustykite kietas šparago daigo dalis),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 60 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,, 3 skiltelės smulkinto česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 4 skiltelės smulkinto česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 750g prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6-8 porcijos:, 500g. maltos jautienos,, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
Eiti į 1 psl.
4
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (162)
Emilis