maišelis šviežių midijų

Eiti į 1 psl.
4
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
 
  |  2011-11-19
 
Jums reikės: geros kokybės glaistytų sūrelių su tvirtu šokoladiniu glaistu, šviežių braškių.
 
 
  |  2011-11-02
 
Jums reikės: Sojos padažo (gero), Alyvuogių aliejus kepimui, Rūkyto medžiotojų sūrio
 
 
  |  2011-10-06
 
Jums reikės: morkos, vandens, svieziu petrazoliu, Sonkauliukai, raudonoji paprika, bulves, mazoji cukinija
 
 
 
  |  2011-09-20
 
Jums reikės: kepimo milteliai, cukraus, šviežių mėlynių 9as dejau obuoliene), saltas sviestas, miltai, krakmolas
 
 
 
  |  2013-02-13
 
Jums reikės: šviežių aviečių, plonų trapių sausainėlių, plaktos grietinėlės, maskarponės sūrio
 
 
  |  2011-06-09
 
Jums reikės: sviesto, jūros druskos, žalieji šparagai (smidrai), šviežių žirnelių, sviesto
 
 
  |  2011-06-09
 
Jums reikės: vandens, vandens, laktozės miltelių (galima rasti vaistinėje), trynys, sepijos rašalo
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg šviežių bulvių,, pusė stiklinės sezamo sėklų,, sumaišytų su prieskoniais bulvėms,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg žiedinių kopūstų,, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų,, 2–3 šaukštai sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 5 g sausų arba 1/2 pakelio šviežių mielių,, 200 g margarino (arba sviesto),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g fermentinio sūrio,, 3-4 vid. dydžio saldžiosios paprikos,, 250 g sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g burokėlių,, 40 g morkų,, 10 g petražolės šaknies,, 40 g svogūnų,, 180 g pomidorų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1,5kg. midijų,, 100ml sauso baltojo vyno,, 500ml alaus,, 20ml aliejaus,, 2 salierų stiebeliai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 225g. šviežių špinatų,, 2 šaukštai alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 270g. kukurūzų miltų,, 75g. kvietinių miltų,, šaukštas cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;, 1 kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pusė kopūsto,, 500 g miltų,, 150 g fermentinio sūrio,, žiupsnelis druskos,, 250 ml pieno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 30 g krevečių mėsos,, 150 g šviežių pomidorų,, 30 g virtų ryžių,, 10 g žaliųjų žirnelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3 riekelės baltos rupių miltų duonos,, 100 g mažų pievagrybių,, 100 g rikotos sūrio,
 
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 prancūziškas batonas,, 1 gabalėlis "Šeimininkės" sviesto su prieskoniais,, 3 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g baltos duonos arba ragaišio,, 30 g sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g baltos duonos arba ragaišio,, 30 g sviesto,, 60-70 g varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Ruginės duonos,, sviesto,, kiaušinių,, šviežių agurkų arba pomidorų (rauginto agurko),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 batonas arba ragaišis,, 1 stiklinė grietinės,, 300 g šviežių kopūstų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 ruginės bandelės,, 200 g konservuotų tunų savose sultyse,, 2 kiaušiniai,, 2 pomidorai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 viščiukų krūtinėlės,, 8 sumuštinių duonos riekelės,, 200 g fetos sūrio,, šviežių špinatų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g jautienos nugarinės filė,, 4 sumuštinių duonos riekelės,, avokadas,, mėlynasis svogūnas,
 
 
Eiti į 1 psl.
4
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
diana