Po vieną raudonųjų ir geltonųjų paprikų ankštį

Eiti į 1 psl.
4
Eiti į paskutinį 13 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g baltos duonos,, 120 g sūrio,, 20 g pomidorų padažo,, maltų aštriųjų raudonųjų pipirų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės ruginės duonos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sviesto (margarino),, 50-100 g sutarkuoto bet kokio sūrio (kieto),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sviesto (margarino),, 50-100 g sutarkuoto bet kokio sūrio (kieto),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sviesto (margarino),, 1 kietas kiaušinis,, druskos,, raudonųjų piprų arba garstyčių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sviesto (margarino),, 30 g konservuotų raudonųjų ankštinių pipirų,, truputis svogūnų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 100 g sviesto (margarino),, 2 valg. šaukštai tiršto pomidorų padažo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės ruginės duonos,, 20-30 g sviesto su silkėmis arba kilkėmis,, 4-6 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 riekės ruginės duonos,, 20-30 g sviesto su silkėmis arba kilkėmis,, 4-6 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 ruginės duonos kepaliuko,, 150 g sviesto,, 250 g lydyto sūrelio,, 100 g virto parūkyto kumpio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių kvietinės duonos,, 2 svogūnų,, 4 saldžiųjų paprikų,, 1 šaukšto aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 riekių kvietinės duonos,, 2 svogūnų,, 4 saldžiųjų paprikų,, 1 šaukšto aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g neriebaus veršienos arba avienos faršo,, kepsnių prieskonių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: marinato nuo daržovių,, malti juodieji pipirai, kiaulienos prieskoniai.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos ,, 3 virtos morkos,, 4 marinuoti agurkai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g. jautienos filė,, 200 g. fermentinio sūrio,, 2 šaukštai majonezo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 kietai virti kiaušiniai,, ryšelis petražolių,, 4 šaukštai raudonųjų arba juodųjų ikrų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 6 kiaušinių,, 500 ml Dvaro pieno,, 150 ml miltų,, 1 šaukštelio druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: bandelių,, maltos mėsos,, druskos, pipirų,, prieskonių,, morkų,, svogūnų,, česnako,, paprikų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Apie 150 g viščiukų kepenėlių,, kiaušinis,, svogūnas,, saujelė mėgstamo tarkuoto sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 200 g sviesto,, 300 g kvietinių miltų,, 2 šaukštų šalto vandens., Į d a r u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 tortilijų,, 8 šaukštų aitriųjų paprikų padažo,, 100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g maltos jautienos,, 4 bandelių mėsainiams ruošti,, 2 šaukštų sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 2 šaukštų sviesto., Sūrio į d a r u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos,, 2 šaukštų sviesto., Sūrio į d a r u i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pailgų bandelių arba ilgo batono,, tarkuoto fermentinio sūrio,, kumpio,
 
 
Eiti į 1 psl.
4
Eiti į paskutinį 13 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (169)
Augusta