mieliu

Eiti į 1 psl.
2
Eiti į paskutinį 11 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 18 ragelių:, Tešlai:, 30 g mielių;, 250 ml drungno pieno;, 550 g miltų;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Apie 35 lazdelės:, 350 g miltų;, 25 g mielių;, 1 arb. š. cukraus;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 14 riestainių:, 42 g kubelis mielių;, 1 arb. š. cukraus;, 500 g miltų (Nr. 550);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 300 g miltų;, 10 g mielių;, 125 ml pieno;, 2 valg. š. sviesto arba margarino;, Druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 25 gramai šlapių mielių arba 1 pakelis sausų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pusė kopūsto,, 500 g miltų,, 150 g fermentinio sūrio,, žiupsnelis druskos,, 250 ml pieno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Dviems kepalėliams (po 500 g):, Raugui:, 180 g ruginių miltų (nr. 1150);, 10 g mielių., Tešlai:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g kvietinių miltų (nr. 550);, 42 g kubelis mielių;, 300 ml pieno;, 1 arb. š. cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 42 g kubelis mielių., 1 arb. š. cukraus;, 500 ml drungno pieno;, 750 g miltų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 16 ragelių:, Tešlai:, 42 g kubelis mielių;, 250 ml drungno pieno;, 500 g miltų;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg kepalui:, 50 g šviežių mielių;, 30 g margarino;, 250 ml pieno;, 1 arb. š. druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600 g kapaliukui:, 20 g sviesto;, 42 g kubelis mielių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g kepaliukui:, 500 g kvietinių miltų;, 20 g mielių;, Žiupsnelis druskos;, Žiupsnelis cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 42 g kubelis mielių;, 200 g miltų (Nr. 550);, 250 g ruginių miltų (Nr. 1150);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 20 bandelių:, 500 g kvietinių miltų;, 20 g mielių;, 1 nubrauktas arb. š. cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 14 bandelių:, 350 g kvietinių miltų (geriausia Nr. 1050);, 150 g maltų ruginių grūdų gemalų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 275 g kvietinių miltų (Nr. 1050);, 200 g ruginių miltų (Nr. 1150);, 25 g kviečių sėlenų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg gerų kvietinių miltų,, 625 ml drungno vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Energetinė vertė: 6206 kcal, 1 kg miltų,, 50 g mielių,, 100 g margarino,, 2 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g miltų,, 1 pakelis sausų mielių,, 250 ml pieno,, 50 g cukraus,, 50 g sviesto arba margarino,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Mielinei tešlai:, 275 g miltų,, 100 g pieno,, 100 g vandens,, 25 g mielių,, 1 arbat. š. cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 40 gramų mielių,, 1 kilogramas kvietinių miltų,, alyvuogių aliejaus,, vandens tešlai,
 
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3 stiklinės miltų,, 3 kiaušiniai,, 100 g sviesto,, 0,5 l pieno,, 50 g mielių,, 1 šaukštelis cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Energetinė vertė: 2765 kcal, T e š l a i:, 250 g miltų,, 1/2 stiklinės pieno,, mielių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 stiklinių miltų,, 1 a.š. sausų mielių,, 1-1 1/2 stiklinės vandens,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: T e š l a i:, 3,5 stiklinės miltų,, 1,5 stiklinės šilto vandens,, šaukštas sausų mielių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 800 g miltų,, šaukštas sausų mielių,, raudonasis svogūnas,, po pusę saujelėsžaliųjų ir,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg miltų,, 700 ml šilto (20 laipsnių) vandens,, 2 pakeliai mielių (15 g),, augalinio aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g miltų,, 0,5 a. š. sausų mielių,, žiupsnelio cukraus,, po 100 g juodų ir žalių alyvuogių,
 
 
Eiti į 1 psl.
2
Eiti į paskutinį 11 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (157)
Markas