varškės

Eiti į 1 psl.
18
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 stiklinės miltų, 250 g. sviesto,, 4 šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai,, kepimo miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g. miltų,, 75 g. sviesto,, 1 šaukštas aliejaus,, 1/3 stiklinės vandens,, druskos.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g. miltų,, 75 g. sviesto,, 1 šaukštas aliejaus,, 1/3 stiklinės vandens,, druskos.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 kiaušiniai,, 1,2 stiklinės miltų,, 0,5 stikl. cukraus,, 200g varškės,, 100g sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 stikl miltų,, pieno,, druskos., Įdarui:, 600g varškės ar varškės sūrio,, 2 kiaušiniai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 obuolių,, 450 gramų varškės,, mėgstamos uogienės,, 1 kiaušinio.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g liesos varškės;, 250 g sviesto (naudojau margariną);, žiupsnelis druskos;, 250 g miltų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 kg šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;, indelis konservuotų persikų;, 250 g varškės;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 4 kiaušiniai,, 100g cukraus,, 40g kakavos,, 80g miltų,, 20g krakmolo,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g obuolių;, 75 g duonos; (naudojau skirtą skrudinimui)
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g varškės;, 3-4 kiaušiniai;, 7-8 š. miltų;, 4-6 š. cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 125 g pusiau saldaus (juodojo) patrupinto šokolado,, 150 g maskarponės sūrio (varškės
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150 g grūstų migdolinių sausainių,, 75 g smulkiai sukapotų migdolų,, 125 g ištirpinto sviesto.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200g. lazdynų riešutų,, 150 g. cukranendrių cukraus,, 2 kiaušinių baltymai., Įdarui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Pagrindui:, 100-150g. kukurūzų dripsnių,, 60 g. kokoso drožlių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 150g varškės, 6 šaukštai pieno,, 6 šaukštai aliejaus,, 80g smulkaus cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 400 g miltų, 2 kiaušinio tryniai,, 1 kiaušinio baltymas,, 125 g cukraus, 100 g sviesto
 
 
  |  2014-06-19
 
Jums reikės: 80 g cukraus, 3 kiaušinių trynių,, 500 g varškės,, 200 g sviesto, 250 g miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešla:, 60 g sviesto, 80 g cukraus,, 120 g miltų, žiupsnelis druskos,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g. varškės, 1 stiklinė miltų,, 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 batonas;, 1-1,5 pakeliai varškės;, 0,5-1 stikl. grietinės ar grietinėlės;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 pyragėlių:, 450 g šaldytos (arba šviežios) bemielės sluoksniuotos tešlos (10 lakštų);
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 porcijos, 250 g miltų,, 300 g žaliųjų, juodųjų ir raudonųjų vynuogių,, 150 g liesos varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 porcijos, 250 g miltų,, 300 g žaliųjų, juodųjų ir raudonųjų vynuogių,, 150 g liesos varškės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijos, 200 g miško uogų (aviečių, žemuogių, mėlynių, gervuogių),, 150 g miltų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 250 g sausos liesos varškės;, 8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus;, 6 valg. š. pieno;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 250 g sausos liesos varškės;, 8-9 valg. š.saulėgrąžų aliejaus;, 6 valg. š. pieno;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 150 g varškės;, 6 valg. š. pieno;, 6 valg. š. aliejaus;, 75 g cukraus;, Žiupsnelis druskos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 200 g varškės;, 6 valg. š. pieno;, 1 kiaušinis;, 125 ml aliejaus;, 100 g cukraus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Tešlai:, 300 g miltų;, 1 pak. kepimo miltelių;, 150 g varškės;, 6 valg. š. pieno;
 
 
Eiti į 1 psl.
18
Eiti į paskutinį 23 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (200)
Medardas