smulkiai supjaustyto poro (tik baltos dalies)

Eiti į 1 psl.
14
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
  |  2012-12-27
 
Jums reikės: šaukštų sviesto,, šaukštų aliejaus,, šakelių čiobrelių,, porcijoms reikės:, pievagrybių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g maltos jautienos;, 1 smulkiai supaistytas svogūnas;, 1 didelis kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g maltos jautienos;, 1 smulkiai supaistytas svogūnas;, 1 didelis kiaušinis;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 žąsis ( 4- 5 kg),, 250 g baltos duonos,, 2 šauktai aliejaus,, 2 svogūnai, 3 obuoliai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 riekelės baltos duonos,, 100 ml pieno,, 1 svogūnas,, 1 skiltelė česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Sprandinės,, morkų,, paprikos( kas nemėgsta - nebūtina ),, poro arba svogūno,, majonezo,
 
 
  |  2014-07-01
 
Jums reikės: 2 š. supjaustytų šviežių žolelių; (neturėjau, tai įdėjau džiovintų žolelių mišinio)
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 viščiuko krūtinėlė be kaulo,, 4 džiovintos figos,, 3 šaukštai sauso Sherry vyno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500 g maltos veršienos,, 2 šaukštai smulkiai tarkuotų imbierų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 po 225 g nugarinės gabaliukai,, jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 po 225 g nugarinės gabaliukai,, jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 po 225 g nugarinės gabaliukai,, jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų,
 
 
  |  2011-06-21
 
Jums reikės: Višta arba fazanas (kg),, Saujelė šviežių čiobrelių lapelių,, Rikotos sūrio (g),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 10 slyvų,, 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus,, 2 žvaigždanyžiai,
 
 
  |  2011-07-04
 
Jums reikės: Sluoksniuotos tešlos (g),, Po 200 g vištų krūtinėlės be odelių,
 
 
  |  2011-07-04
 
Jums reikės: Sluoksniuotos tešlos (g),, Po 200 g vištų krūtinėlės be odelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 sunokę pomidorai,, 2 šaukštai pomidorų piurė,, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 8 sunokę pomidorai,, 2 šaukštai pomidorų piurė,, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: K u k u l i a m s:, 8 riekės baltos sumuštinių duonos be plutos,, 200 ml pieno,, 2 svogūnai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 vištų šlaunelių,, 6 šaukštų aliejaus,, 3 šaukštų kario miltelių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300 g minkštos jautienos dalies,, žiupsnelis aitriosios paprikos,, pagal skonį druskos,, pipirų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500g. šparagų daigų (nupjaustykite kietas šparago daigo dalis),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500g. šparagų daigų (nupjaustykite kietas šparago daigo dalis),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1 didelis baklažanas, sveriantis apie 500g., supjaustytas griežinėliais,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 susmulkintas svogūnas,, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6-8 porcijos:, 500g. maltos jautienos,, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6-8 porcijos:, 500g. maltos jautienos,, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų,
 
 
Eiti į 1 psl.
14
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (160)
Deimante