smulkiai supjaustyto poro (tik baltos dalies)

Eiti į 1 psl.
13
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 g sviesto;, 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas;, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 g sviesto;, 1 smulkiai supjaustytas didelis svogūnas;, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 g sviesto;, 1 smulkiai sukapotas laiškinis svogūnėlis;, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 g sviesto;, 1 smulkiai sukapotas laiškinis svogūnėlis;, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 g gabalėliais supjaustytos mėsos ar kumpio;, 60 g sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 g gabalėliais supjaustytos mėsos ar kumpio;, 60 g sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 8 putpelių kiaušiniai;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 8 putpelių kiaušiniai;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 8 putpelių kiaušiniai;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 3 valg. š. medaus;, 500 ml (2 stiklinės) raudonojo vyno;, 90 g sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500 g šviežių arba šaldytų žirnių;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500 g šviežių arba šaldytų žirnių;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500 g šviežių arba šaldytų žirnių;, 60 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijoms:, 1 kg šviežios menkės (su kaulais);, 2 dideli prisirpę apelsinai;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijoms:, 1 kg šviežios menkės (su kaulais);, 2 dideli prisirpę apelsinai;
 
 
  |  2011-06-30
 
Jums reikės: 60 g ką tik sutarkuoto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio;, 4 porcijoms:
 
 
  |  2011-07-20
 
Jums reikės: 90 g sviesto;, 4 porcijoms:, 350 g rizoto ryžių;
 
 
  |  2011-06-29
 
Jums reikės: Porcijoms:, Supjaustyto mažais kubeliais šviežio moliūgo (g);, Rizoto ryžių (g).
 
 
  |  2011-06-29
 
Jums reikės: Porcijoms:, Supjaustyto mažais kubeliais šviežio moliūgo (g);, Rizoto ryžių (g).
 
 
  |  2011-07-18
 
Jums reikės: Sojų padažas., Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;, 4 porcijoms:
 
 
 
  |  2011-06-22
 
Jums reikės: 90 ml sauso baltojo vyno;, 90 g sviesto;, 4 porcijoms:, 36 didelės šviežios krevetės;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g picos tešlos., Įdarui:, Šaukštelis alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 300g picos tešlos,, plakto kiaušinio glazūravimui,, pomidorų,, mairūno., Įdarui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 kiaušiniai,, 4 valgomieji šaukštai majonezo (arba 2 majonezo,2 grietinės),
 
 
  |  2014-05-19
 
Jums reikės: virtos arba keptos vištienos (baltos mėsos), pieno, miltų, kietojo sūrio, iškepti lietiniai
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Lietiniams:, miltų,, pieno,, kiaušinis,, druskos,, dešrelių,, lydyto sūrio,, pomidorų padažo,
 
 
  |  2013-08-22
 
Jums reikės: sviesto (ištirpdyto), aktyvių sausų mielių (arba 15 g šviežių)
 
 
  |  2011-07-01
 
Jums reikės: 4 rūšių sūrio po 50 g :, Muskatų riešutų mišinio,, Pieno (ml),, Rūšių pelėsinio,, Kiaušinių,
 
 
Eiti į 1 psl.
13
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (196)