smulkiai supjaustyto poro (tik baltos dalies)

Eiti į 1 psl.
12
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
  |  2012-05-09
 
Jums reikės: konservuotų šparaginių pupelių (gali būti šaldytos),, rūkytos šoninės,, alyvų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500-600 g baltos žuvies (menkės, pangasijos, lydekos)., Prancūziškai t e š l a i:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 750 g žuvies filė,, 30 g miltų,, druskos,, pipirų,, 2 šaukštų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g menkės filė,, 1 kiaušinio,, 3 riekelių baltos duonos,, 1 saliero stiebo,, 1 svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 gabaliukų žuvies filė,, 1 šaukšto aliejaus,, 1 smulkiai sukapoto svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 gabaliukų žuvies filė,, 1 šaukšto aliejaus,, 1 smulkiai sukapoto svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 40 g manų kruopainių,, 20 g apvirtų smulkiai pjaustytų migdolų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 40 g manų kruopainių,, 20 g apvirtų smulkiai pjaustytų migdolų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 400 g baltos žuvies filė,, 300 g šviežių šparaginių pupelių,, laiškinių česnakų.
 
 
  |  2013-10-24
 
Jums reikės: puse nedidelio poro,, juodųjų maltų pipirų, druskos, kario, skiltelės česnako, saldžioji paprika
 
 
  |  2013-05-06
 
Jums reikės: šviežias smulkiai pjaustytas raudonasis pipiras be sėklų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 600-700 g žuvies filė,, 1 poro,, 4-5 ananasų griežinėlių,, 1 šaukšto miltų,, 2-3 šaukštų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g virtų grybų,, 100 g karštai rūkytos šoninės,, svogūno,, morkos,, poro,, 20 ml aliejaus,
 
 
  |  2011-05-19
 
Jums reikės: 90 ml sauso baltojo vyno;, 90 g sviesto;, 500 g nuluptų ir gabalėliais supjaustytų pomidorų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai;, 1 citrinos sultys;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai;, 1 citrinos sultys;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 valg. š. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;, 1 valg. š. sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 125 ml (½ stiklinės) pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 150ml riebios grietinėlės;, 4 susmulkintos česnako skiltelės;, Žiupsnelis šafrano;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 artišokai;, 1 citrinos sultys;, 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 artišokai;, 1 citrinos sultys;, 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 artišokai;, 1 citrinos sultys;, 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 500 g šaldytų arba šviežių špinatų;, Druska;, 90 g sviesto;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 g sviesto;, 1 smulkiai sukapotas svogūnas;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 6 valg. š. sviesto;, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 6 valg. š. sviesto;, 1 didelis smulkiai supjaustytas svogūnas;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 60 ml riebios grietinėlės;, Žiupsnelis šafrano;, 90 g sviesto;
 
 
Eiti į 1 psl.
12
Eiti į paskutinį 19 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Orinta