smulkiai supjaustyto saliero stiebo

Eiti į 1 psl.
10
Eiti į paskutinį 17 psl.
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 burokėlio,, 1 morkos,, 2-3 bulvių,, 2 pomidorų,, nedidelės saliero šaknies,, petražolės šaknies,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 skardinių konservuotų pomidorų,, 2 stiklinių daržovių sultinio,, 1 šakelės šviežių bazilikų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 porcijoms:, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus;, 2 didelės smulkiai supjaustytos morkos;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 3/4 puodelio sojos padažo,, 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus,, 1/4 puodelio medaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 šaukštelių smulkiai kapoto česnako,, 1 šaukštelio maltų čili pipirų,, 1 šaukšto cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 šaukštai alyvuogių aliejaus,, 3 šaukštai ryžių vyno acto,, 1 arbatinis šaukštelis cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 šaukštai alyvuogių aliejaus,, 3 šaukštai ryžių vyno acto,, 1 arbatinis šaukštelis cukraus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 200 g šviežių arba šaldytų špinatų,, 200 g fetos sūrio,, 1 česnako skiltelė,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500g žuvies, petražolių, saliero,, 1 poras, 1 morka, lauro lapas,, 2 kvapnieji pipirai, krapų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1,5kg. žuvies (karpio, lydekos),
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 spalvotos paprikos,, 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus,, Rupi druska., Įdarui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 spalvotos paprikos,, 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus,, Rupi druska., Įdarui:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 porcijoms:, 300 g pangasijų filė;, 2 valg. š. austrių padažo;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 900 g gabalėliais supjaustytų bulvių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 900 g gabalėliais supjaustytų bulvių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 750 g žuvies filė,, 30 g miltų,, druskos,, pipirų,, 2 šaukštų aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 450 g menkės filė,, 1 kiaušinio,, 3 riekelių baltos duonos,, 1 saliero stiebo,, 1 svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 gabaliukų žuvies filė,, 1 šaukšto aliejaus,, 1 smulkiai sukapoto svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 gabaliukų žuvies filė,, 1 šaukšto aliejaus,, 1 smulkiai sukapoto svogūno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g šaldytos arba šviežios žuvies filė,, 1 svogūno,, 3-4 skiltelės česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 40 g manų kruopainių,, 20 g apvirtų smulkiai pjaustytų migdolų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 40 g manų kruopainių,, 20 g apvirtų smulkiai pjaustytų migdolų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Kopūsto galva,, 6 pievagrybiai,, 3-4 pomidorai,, petražolių,, morka,, 1/4 žiedinio kopūsto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 700 g neriebios kiaulienos,, 1 l šviežių voveraičių,, 1 svogūnas,, 2 morkos,, 100 g sviesto,
 
 
  |  2013-05-06
 
Jums reikės: šviežias smulkiai pjaustytas raudonasis pipiras be sėklų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 250 g šaldytos arba šviežios žuvies filė,, 1 svogūno,, 3-4 skiltelės česnako,
 
 
  |  2011-05-19
 
Jums reikės: 90 ml sauso baltojo vyno;, 90 g sviesto;, 500 g nuluptų ir gabalėliais supjaustytų pomidorų;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai;, 1 citrinos sultys;
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 2 supjaustyti plonais griežinėliais žali obuoliai;, 1 citrinos sultys;
 
 
Eiti į 1 psl.
10
Eiti į paskutinį 17 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas