Eiti į 1 psl.
6
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijoms:, 2 kg midijų geldelėse,, 180 ml sauso baltojo vyno,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 1 kg moliuskų kriauklelėse,, 90 ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 500g nuvalytų kalmarų ar sepijų,, 2 skiltelės smulkinto česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: Porcijos: 4-6, 60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 90g supjaustytos šoninės arba kumpio,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijos:, 60ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 2 skiltelės smulkinto česnako,, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6Oml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 2 dideli smulkinti svogūnai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 60ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 2 valgomieji šaukštai taukų arba sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijos:, 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 2 skiltelės susmulkinto česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 400 g. žaliųjų supjaustytų šparaginių pupelių,, 500 g. lakštinių,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 porcijos:, 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis, apie 1,5 kg),, 500ml baltojo vyno acto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijoms:, 60 ml. pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijos:, 500 g. šviežių artišokų,, 90 ml. pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 500g zitt makaronų, sulaužytu gabaliukais,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 2 raudoni supjaustyti svogūnai,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6 porcijos:, 2 suspaustos bet nesmulkintos česnako skiltelės,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 150g žalių šparaginių pupelių, sutvarkytų ir supjaustytų,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 250g šviežio rikotos sūrio,, 6 valgomieji šaukštai sviesto,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4 porcijoms:, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 2 kiaušiniai,, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 6-8 porcijos:, 500g. maltos jautienos,, 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 750g prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 90ml pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,, 4 skiltelės smulkinto česnako,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 1 susmulkintas svogūnas,, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
 
 
  |  2010-10-15
 
Jums reikės: 4-6 porcijos:, 1,5 kg kietų prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir stambiai supjaustyti,
 
 
Eiti į 1 psl.
6
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Vytautas