
|
| 2010-10-15
Jums reikės: 200 g ant grotelių keptos vištienos filė,, 1 skardinės konservuotų ananasų,
| 2010-10-15
Jums reikės: 150 g plonai supjaustytos rūkytos lašišos,, 200 g 9 proc. varškės, laiškinių česnakų,
| 2010-10-15
Jums reikės: 100 g aliejuje konservuotų tunų,, 1 šaukšto citrinų sulčių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 1 stiklinės česnako,, 2 saldžiųjų paprikų,, 1/2 baklažano,
| 2010-10-15
Jums reikės: 200-300 g rūkytos lašišos,, 1/2 indelio lydyto sūrio,, baltos forminės duonos ar bandelių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 1 vištos krūtinėlės,, 2 pomidorų,, 2 skiltelių česnako,, 50 g kieto sūrio,, 50 g petražolių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 1 avokado,, 4 riekelių juodos duonos,, 2 pomidorų,, 150 g šaltai rūkyto kumpio,
| 2010-10-15
Jums reikės: apvalių bandelių,, plonų kumpio riekučių,, plonų sūrio riekučių,, paprikos skridinėlių,
| 2010-10-15
Jums reikės: apskritos 20 cm skersmens bandelės,, saujos susmulkintų žaliųjų marinuotų alyvuogių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 4 didelių pailgų ruginių duonelių,, 800 g įstrįžai supjaustytų įvairių dešrų griežinėlių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 8 storų riekių skrudintos baltos duonos su grūdais,
| 2010-10-15
Jums reikės: 800 g neriebaus veršienos faršo,, žiupsnelio druskos,, maltų juodųjų pipirų,
| 2010-10-15
Jums reikės: 4 pailgų bandelių,, 8 didelių ir plonų neriebaus kumpio riekelių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 800 g neriebaus veršienos arba avienos faršo,, kepsnių prieskonių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 1 prancūziškas batonas,, 1 saujelė juodųjų alyvuogių,, 1 šlakelis alyvuogių aliejaus,
| 2010-10-15
Jums reikės: 600 g lydekų arba menkių filė,, 2 padžiūvusios bandelės,, 0,5 stiklinės pieno,
| 2010-10-15
Jums reikės: 24 vnt. pievagrybių kepurėlių,, 4 virtų kiaušinių,, 2 šaukštų baltojo vyno,
| 2010-10-15
Jums reikės: juodos rupių miltų duonos riekelių,, fermentinio sūrio,, rūkytos dešros,
| 2010-10-15
Jums reikės: 4 riekelės skrudinamosios baltos duonos,, saujelė paprika įdarytų žaliųjų alyvuogių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 100 g minkšto sviesto,, 200 g lydyto sūrelio,, 2 stiklinių graikinių riešutų branduolių,
| 2010-10-15
Jums reikės: 4 riekių kvietinės duonos,, 2 svogūnų,, 4 saldžiųjų paprikų,, 1 šaukšto aliejaus,
| 2010-10-15
Jums reikės: 500 g sumuštinukų duonos arba prancūziško batono,, 1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus,
| 2010-10-15
Jums reikės: 1 ruginės duonos kepaliuko,, 150 g sviesto,, 250 g lydyto sūrelio,, 100 g virto parūkyto kumpio,
| 2010-10-15
Jums reikės: 4 riekių rupios ruginės duonos,, 4 šaukštų brinzos sūrio,, 3 šaukštų sviesto,
| 2010-10-15
Jums reikės: 8 riekės baltos duonos,, vidutinio dydžio baklažanas,
| 2010-10-15
Jums reikės: 600 g jautienos nugarinės filė,, 4 sumuštinių duonos riekelės,, avokadas,, mėlynasis svogūnas,
| 2010-10-15
Jums reikės: 8 riekės tamsesnės forminės duonos,, 8 griežinėliai brandinto sūrio,, 2-4 pomidorai,, svogūnas,
| 2010-10-15
Jums reikės: Tamsios itališkos duonos,, 200 g rūkytos lašišos,
| 2010-10-15
Jums reikės: 2 viščiukų krūtinėlės,, 8 sumuštinių duonos riekelės,, 200 g fetos sūrio,, šviežių špinatų,
| 2010-10-15
Jums reikės: Ž l ė g t a i n i a m s:, 500 g menkės filė,, 2 baltos duonos riekelės,, 100 ml grietinėlės,
|