Virtuvė Receptai Karštieji patiekalai

Žuvis. Jūros gėrybės

Eiti į 1 psl.
6
Eiti į paskutinį 15 psl.
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: svogūnai, nedidelės bulvės, žuvies prieskoniai, žolelės, poras, morkos, menkės be galvų
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: Įdarui:, džiūvėsėlių, svogūnas, sviesto, šakelė rozmarino, lašišos, kiaušinio trynys
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: viskio, druskos, pipirų, creme fraiche, arba grietinės, vištienos buljono, vidutinių svogūnų
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: sviesto, saliero siebelio, portveino, mažo mėlyno svogūno, druskos ir pipirų, mėlynųjų moliuskų
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: žalia paprika, raudono Leicester sūrio, konservuotų moliuskų, čiobrelių, svogūnas, sviesto
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: trynys, svogūnas, sviesto, sauso baltojo vyno, moliuskų, maltų pipirų, kapotų petražolių
 
 
  |  2011-12-15
 
Jums reikės: pipirų grūdelių, petražolių, morka, moliuskų, lauro lapelis, aliejaus, svogūnas, sauso baltojo vyno
 
 
  |  2011-12-14
 
Jums reikės: sviesto, nedidelis svogūnas, druskos, šaldytų išlukštentų moliuskų, citrinos sulčių, baltojo vyno
 
 
  |  2011-12-14
 
Jums reikės: tarkuoto parmezano surio, lukstentu dideliu kreveciu, megiamu makaronu, grybu, grietineles
 
 
  |  2011-12-14
 
Jums reikės: porų, minkštos varškės, krevečių, kiaušiniai, tarkuoto fermentinio sūrio, sviesto
 
 
  |  2011-12-14
 
Jums reikės: lašišų filė, tarkuotos citrinos žievelės, stambios druskos, saujelė smulkintų krapų
 
 
  |  2011-12-13
 
Jums reikės: ridikėlių, krapų, svogūno laiškai arba svogūnas, skrudinimui skirta duona, pipirai
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: lašišos, sviesto ar margarino, aliejaus, balto sauso vyno, šampinjonų, miltų, sviesto, pieno
 
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: lašiša, vandens, balto sauso vyno, svogūnai, morkos, lauro lapas, kvepiančiu pipirų, čiobrelių
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: žuvies(menkės), pomidorai, dideli svogūnai, sviesto ar margarino, kubelis sultinio
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: virtų krevečių be kiautų, greipfrutų, geltonosios cikorijos, raudonosios cikorijos, fetos sūrio
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: kuojų, vynuogių lapų(šviežių ar džiovintų), citrinos, česnako, svogūnų galvos su laiškais
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: svogūno galvos, šviežių midijų, švelnaus sultinio (geriausia vištienos arba daržovių)
 
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: sultinio, miltų, druskos, juodųjų pipirų, išgliaudytų nedidelių krevečių, grietinėlės
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: vidutinio dydžio svogūno, vidutinio dydžio bulvės, sviesto, morkų, juodųjų pipirų, druskos.
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: žuvies filė(menkės, lydekos ar kitokios), nedidelės cukinijos, svogūnų, morkų, lydyto sūrio, ryžių
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: šviežių kalendos lapelių
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: Sviestas, Krevetės, „Iceberg, Migdolų drožlės, Druska, Citrinų sultys, Alyvuogių aliejus
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: silpnai sudytu silkiu file, garstyčių, kiaulienos šoninės, citrinos, aliejaus
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: Tuno sultinio, svogūno, pusiau saldaus vyno, Priekoniai, druska, pipirai, paprikos, morkų, česnako
 
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: kataifi tešlos, skiltelės česnako, malto imbiero, sojų padažo, sakės
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: sūdytos lašišų filė, druskos, druskos, citrinos sulčių, žalumynų, svogūnas, sviesto, pipirų
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: lukštentų tigrinių krevečių, vidutinio dydžio morkų, pjaustytų plonomis juostelėmis
 
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: pakelio makaronų su sepijos rašalu, nedidelio svogūno
 
 
 
  |  2011-12-12
 
Jums reikės: jaunų žirnių su ankštimis, didelių krevečių (15-20 mažų), česnako, austrių padažo, aliejaus, morka
 
 
Eiti į 1 psl.
6
Eiti į paskutinį 15 psl.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
FAUSTAS