Marinatas baltiems grybams


2013 08 28 | Autorius: LAura

Paruošimas:
Grybus nuvalykite,nuplaukite ir pavirinkite 15 min.Nukošiame ir leidžiame atvėsti.Visus ingredientus skirtus marinatui sumaišome tarpusavyje.Įsterilius stiklainėlius sudedame grybus ir užpilame marinatu ir sandariai uždarome.Prieš patiekiant į stalą grybus sumaišome su pjaustytais svogūno žiedais ir aliejumi.  

Jums reikės:
kvepiantys pipirų žirneliai (10 vnt)
gvazdikėliai (7 vnt)
Grybai(tinka baravykai,raudonviršiai,lepšiukai,šampinjonai) (Kiek turime)
druska (200 g)
citrinos rūgštelė (15 g)
acto rūgštis(80 %) (30 ml)
lauro lapai (5 vnt)
vanduo (1 l)