Užkandis su fetos sūriu


2012 08 06 | Autorius: Gintarė

Paruošimas:
1. Svogūną susmulkinti ir sumaišyti su faršu, įdėti mėgstamų prieskonių, viską gerai išmaišyti. 2. Bemielės tešlos padus aptepti maskarponės sūriu su kečupu. 3. Ant padų dėti pagamintą faršą. Gabaliukai supjaustytą fetos sūrį uždėti ant viršaus ir apibarstyti tarkuotu kietuoju sūriu. 4. Kepame 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Skanaus :*

Jums reikės:
svogūnas (1)
kietojo sūrio (50 g)
Prieskoniai (0)
pomidorų padažo (3-4 valg. šaukštai)
maskarponės sūrio (3-4 valg. šaukštai)
kiaulienos faršo (200 g)
fetos sūrio (100 g)
bemielės tešlos padų (2-3 vnt.)