Tiramisu


2012 06 29 | Autorius: rasarasa85

Paruošimas:
Cukrų ir kiaušinių trynius suplakti iki purios masės, kol neliks cukraus grūdelių. Kiaušininę masę sumaišyti su sūriu „Mascarpone“. Suplakti grietinėlę iki standumo ir sumaišyti su sūrio ir kiaušinių kremu. Plakti, kol neliks gumulėlių, masė turi tapti vientisa. Užvirti kavą ir į ją supilti likerį. Perkošti ir gautą mirkalą biskvitinius sausainukus po vieną reikia labai greitai panardinti iki pusės ir ištraukti. Dėti sausainukus į mėgstamą formą. Ant sausainukų dėti pusę turimo kremo, išlyginti paviršių ir vėl pakartoti procesą. Pagamintą pyragą padėti į šaldytuvą nakčiai. Atšaldytą pyragą išimti ir supjaustyti į kelias dalis, gausiai apibarstyti kakavos milteliais.  

Jums reikės:
Surio Mascarpone (500gr)
Kiausiniai (5vnt)
grietineles(35%) (150ml)
Sausainiu damu pirsteliai (2 pak.)
cukrus (100gr.)
kava (20gr)
likeris (20gr)
kakavos (pabarstymui)