Kepenėlių šašlykiukas


2012 06 11 | Autorius: LAura

Paruošimas:
Vištos kepenėles perpjauti pusiau, veršelio - supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti stambiais kubeliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Česnaką nulupti, sukapoti, ištrinti su šaukšteliu druskos ir kartu su čiobreliais bei pipirais, sudėti į dubenėlį. Užpilti aliejumi ir išmaišyti. Sudėti mėsą ir svogūną, dar kartą išmaišyti ir palikti 1 val. Tada kepenėles pakaitomis su šonine ir svogūnais verti ant iešmų ir kepti ant grotelių apie 20 min. Dar salotyčių ir skanaus ;)

Jums reikės:
čiobrelių (1 a.š)
druskos,pipirų (pagal skonį)
rūkytos šoninės (200g)
vištos arba veršelio kepenėlių (400g)
svogūnai (2vnt)
skiltelės česnako (4vnt)
aliejaus (4š)