Greitas skanestas


2012 03 08 | Autorius: Gabe

Paruošimas:
Biskvitas: 1 kiaušinis 2 šaukštai avižų sėlenų 1šaukštas kviečių sėlenų 1 arb. šaukštelis neriebios kakavos miltelių 1 šaukštelis kepimo miltelių Varškės kremas: Varškės vanilino citrinos žievelės ir sulčių pagal skonį cukraus pakaitalo Kiaušinį išplakti su cukraus pakaitalu iki putų standžių. Pridėti sėlenas, kakava ir kepimo miltelius. Kepti orkaitėje silikoninėj formoj arba formoj su kepimo popieriumi. Kremui visus produktus permaišyti ir pastatyti šaldytuvan atšąlti. Po to kirekvieną biskvito sluoksnį pertepti kremu ir pastatyti šaldytuvan, kas įsigertų krems. Skanaus Papildymas 1.Varske turi buti labai slapia (as perku labai sausa,del to papildomai reikia ideti jogurto,nes jei bus sausas kremas,biskvitas nesuslaps) 2. Kremo kiekis individualiai,kas kaip megsta,as emiau 100-150 gr.varskes ir apie 50 -100 gr.jogurto 3.Selenas butinai sumalti i miltus 4.Biskvita kepiau apie 10-15 min.160-180* ,nuo orkaites priklauso 5.Virsutini sluoksni padariau su zelatinu kad gerai sustingti ir forma laikytu  

Jums reikės:
varskes (100-200 gr.)
kvieciu selenu (1 v.s.)
kiausinis (1 vnt.)
kepimo milteliu (1 a.s.)
kakavos milteliu (1 a.s.)
aviziniu selenu (2 v.s.)