Varškės žagarėliai


2013 06 17 | Autorius: Simona Žižytė

Paruošimas:
1. Suplakti kiaušinius kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. 2. Miltus labai gerai ištrinti su varške. 3. Sodą nugesinti grietine. 4. Minėtus produktus sumaišyti. 5. Tešlą puikiai išminkyti ir iškočioti maždaug 6 mm storio ir supjaustyti maždaug 1cm pločio juostelėmis. 6. Vartant virti aliejuje, kol paruduos. Galima daryti mažesnėmis porcijomis. SKANAUS!!!  

Jums reikės:
vanilinio cukraus (pakelis)
sviesto (100g)
sodos (nugesinti grietine) (1 arb. šaukštelis)
miltų (tiek. kad būtų galima tešlą iškočioti. bet tešla turi būti minkšta)
kiaušiniai (5)
grietinės (750ml)
cukraus (3 stiklinės)
varškės (500g)