Bulviniai paplotėliai su varške


2012 12 04 | Autorius: Vaida M.A.

Paruošimas:
Bulves sugrūsti, sumaišyti su varške, įmušti kiaušinius, pagardinti prieskoniais ir gerai išminkyti. Paruoštą tešlą pagardinti druska ir muskatu. Miltais apibarstytomis rankomis iš tešlos paplotėlius (apie 1 cm storio ir 7 cm skersmens). Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apie 6-8 min., kol paplotėliai gražiai pagels. Tinka valgyti su naminiu pomidorų padažu ar salotomis su citrininiu grietinės užpilu.

Jums reikės:
tarkuoto muskato (pagal skonį)
miltų (žiupsnelis)
liesos varškės (300 g)
kiaušiniai (2)
druskos (žiupsnelis)
aliejaus (4 šaukštai)
virtų bulvių (500 g)