Varškės pyragas


2014 06 10 | Autorius: Aura

Paruošimas:
Cukrų ištrinti su tryniais, įdėti sviestą, kefyrą, sodą, vanilinį cukrų ir miltus. Viską gerai išmaišyti. Po to pasigaminti įdarą, sumaišome 2 pak. varškės, uogienės pagal skonį pvz. mėlynių, 1 kiaušinį ir sudedame razinas. Skardą ištepti riebalais, supilti ant viršaus masę ir dėti įdarą gabalais.Kepti 30min. Kol keps pyragas, baltymus išplakti su cukraus pūdra ir citrinos rūgštele. Po 30 min. supilti baltymus ant pyrago viršaus ir dar pakepti 10 min. Skanaus!

Jums reikės:
Uogienės (Mėlynių ar aviečių)
Sviesto (200g)
Sodos (1 arb.š.)
Razinos (1/2 pakelio)
Miltų (11 valg. š.)
Kiaušinių (5)
Kiaušinis (1)
Kefyro (1 stiklinė)
Cukraus pudros (3 arb.š.)
Cukraus (1 stiklinė)
Citrinos rūgštelės (1/2 citrinos)
Vanilinio cukraus (1 pak.)
Varškės (2 pakeliai)