Vaisinis punčas


2013 08 16 | Autorius: laurike

Paruošimas:
Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio). Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis.SKANAUS

Jums reikės:
Juodųjų serbentų degtinė (pagal skonį)
Rudojo cukraus (pagal skonį)
Vyšnių sirupo (pagal skonį)
Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių, (pagal skonį)
Apelsinu sultys (pagal skonį)